ZVEZDA MERIDIANBET OSTALA BEZ IGRAČA PRED DERBI! Evo KO neće pomoći crveno-belima protiv Partizana!

Autor:

Sport

03.01.2024

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši kluba sa Malog Kalemegdana slabiji su za jednog igrača.

ZVEZDA MERIDIANBET OSTALA BEZ IGRAČA PRED DERBI! Evo KO neće pomoći crveno-belima protiv Partizana!

Foto: Starsport

Kao što se i ranije spekulisalo u medijima, Crvena zvezda Meridianbet će u četvrtak od 20.00 časova dočekati večitog rivala u Evroligi slabija za jednog igrača. 

Naime, Marko Simonović zvanično je otišao na pozajmicu u istanbulski Bešiktaš i nastupaće pod palicom Dušana Alimpijevića do kraja ove sezone. 

Foto: Starsport

Marko Simonović

Saopštenje Crvene zvezde Meridianbet sa društvenih mreža prenosimo u celini. 

- KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da će prvotimac našeg kluba Marko Simonović ostatak sezone 2023-2024 provesti na pozajmici u ekipi Bešiktaša. Marko je tokom prošlog leta potpisao ugovor sa crveno belima, a stigao je u Beograd iz Čikago Bullsa. Klub želi Marku puno uspeha, pobeda i zdravlja u novom klubu u kome će provesti ostatak sezone - stoji objavljeno na "X" profilu crveno-belih. 

 

 

Podsetimo, Marko Simonović je došao letos u Zvezdu Meridianbet iz Čikago Bulsa. Međutim, Isto kao što se nije najbolje snašao u NBA ligi, tako nije uspeo da pronađe svoje mesto u Evroligi. Crnogorskom reprezentativcu niko ne može da ospori talenat, ali deluje kao da nije dovoljno sazreo za najveće nivoe svetske košarke. U najelitnijem evropskom takmičenju je u proseku beležio 2.8 poena po utakmici što je isuviše malo kada se uzme u obzir koliko je crveno-belima potreban poenterski doprinos. U AdmiralBet ABA ligi je bio nešto bolji sa 6.1. poenom po meču, ali evidentno je da mu treba više prostora za napredak. Svoju šansu, tražiće u Evrokupu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading