KAPITEN PANTER OPTIMISTA: OČEKUJEM POBEDU u derbiju jer želimo u plej-of! Nebitno ko je na TRIBINAMA!

Autor: M. M.

Sport

03.01.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predvodik Partizana govorio je pred gostovanje večitom rivalu.

KAPITEN PANTER OPTIMISTA: OČEKUJEM POBEDU u derbiju jer želimo u plej-of! Nebitno ko je na TRIBINAMA!

Foto: Starsport

Kevin Panter

Kapiten Partizana Kevin Panter izjavio je pred derbi meč sa ekipom Crvene zvezde Meridianbet, da njegov tim sutra očekuje teška utakmica.

- Očekujem pobedu. Očekujemo i tešku utakmicu, želimo u plej-of. Kada igram derbi, nebitno je ko je na tribinama. Prva stvar koja mi padne pamet kada se radi o derbiju je to da moramo verovati. Ne mogu to drugačije objasniti. Biće još mnogo derbija osim ovoga - istakao je Panter.

Bek Partizana Danilo Anđušić dodaje da njegova ekipa mora da odigra maskimalno angažovano.

- Veoma važna utakmica, raduje nas partija protiv Asvela. Naravno da je derbi uvek poseban i da će biti još jedna dobra utakmica. Nadamo se pobedi. Oni su u totalno drugačijem raspoloženju, dosta bolje igraju, kompaktniji nego u prvom delu. Sigurno neće biti lako, jer igraju pred svojim navijačima, tako da moramo da odigramo maksimalno. Nema prevelikih tajni, bez obzira na to što su u prvom delu bili drugačiji tim. Treba da odradimo na sličan način, znamo im slabosti, to treba da iskoristimo, odbranom i agresivnošću, energijom, to su osnovne stvari pomoću kojih treba da dođemo do pobede - zaključio je Danilo Anđušić.

Košarkaši Crvene zvezde Meridinbet dočekaće sutra od 20 časova u beogradskoj Štark areni ekipu Partizana u 19. kolu Evrolige. Prethodno su i jedini i drugi slavili u 18. kolu elitnog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading