IZNENAĐENJE ILI NE?! KLADIONICE predviđaju NEIZVESNOST! Poznato ko je favorit u EVROLIGAŠKOM VEČITOM DERBIJU!

Autor: M. M.

Sport

03.01.2024

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće vatre.

IZNENAĐENJE ILI NE?! KLADIONICE predviđaju NEIZVESNOST! Poznato ko je favorit u EVROLIGAŠKOM VEČITOM DERBIJU!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet i Partizana odigraće evroligaški večiti derbi u četvrtak od 20 časova u beogradskoj Areni, a poznato je ko će biti favorit u duelu 19. kola Evrolige.

I crno i crveno-beli u ovaj meč ulaze posle pobeda u prošlom kolu elitnog takmičenja. Zvezda Meridianbet je bila bolja od Fenerbahčea u gostima, dok je Partizan savladao Asvel na svom terenu.

Iako je tim Željka Obradovića bolje rangiran na tabeli, prema kladionicama, uloga blagog favorita pripada domaćoj Crvenoj zvezdi Meridianbet.

Kvota na pobedu crveno-belih iznosi 1,95, dok se trijumf Partizana plaća koeficijentom 2,35.

- Derbi je uvek derbi, vrlo važna utakmica za nas. Igramo na domaćem terenu, pred našima navijačima, očekujemo tešku utakmicu kao i uvek. Nevezano za to kakve su ekipe ovakve utakmice su unikatne, imamo iskusne igrače u ovom tipu utakmica, moramo biti fokusirani umom i telom - rekao je pred meč trener domaćih Janis Sferopulos, dok je šef struka Partizana Željko Obradović govorio o kadrovskim problemima što je za sutrašnji meč Zek Ledej pod znakom pitanja:

Ne znam. Imao je veliki hematom, naši fizioterapeuti rade na tome (da zaigra protiv Zvezde). Videćemo kako će da se oseća u sredu, pa da znamo da li može da igra u četvrtak. U odnosu na treningu u sredu ili eventualno u četvrtak, znaćemo da li će moći da igra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading