MISTERIJA SMRTI STJUARDA: Preminuo u Dreamliner-u, otkazan novogodišnji let za Hong Kong

Autor:

Svet

03.01.2024

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvi slučaj se desio na letu BA31, na avionu Boeing 787 Dreamliner, koji je trebalo da poleti sa londonskog aerodroma Hitrou ka Hong Kongu.

MISTERIJA SMRTI STJUARDA: Preminuo u Dreamliner-u, otkazan novogodišnji let za Hong Kong

Foto: SYSPEO / Sipa Press / Profimedia

Britanski tabloidi pišu o nedavnom tragičnom događaju u avio-kompaniji gde su preminula dva člana kabinskog osoblja, pri čemu se još uvek čekaju zvanične potvrde i informacije o uzrocima njihove smrti.

Prvi slučaj se desio na letu BA31, na avionu Boeing 787 Dreamliner, koji je trebalo da poleti sa londonskog aerodroma Hitrou ka Hong Kongu. U trenutku kada je kapetan tražio "pushback" od aerodromskih službi, jedan od stjuarta je kolabirao pred putnicima, izazivajući šok i uznemirenost među prisutnima. Iako su putnici i članovi posade pokušali pružiti pomoć, nesrećnom stjuartu nije bilo spasa.


Prema navodima britanskog Daily Maila, posada je odmah preko razglasa pitala da li među putnicima postoji osoba koja bi mogla da pruži prvu pomoć. Iako se jedan putnik javio i pokušao da pruži reanimaciju, nažalost, njegovi napori, kao i angažovanje hitne pomoći i policije na aerodromu, nisu uspeli da spasu život stjuarta.

 

 

Ovaj tragični događaj je rezultirao značajnim kašnjenjem leta BA31, koji je stigao u Hong Kong sa gotovo 23 sata zakašnjenja, samo sat vremena pre redovnog leta pod istom oznakom, pokazuju podaci sa servisa za praćenje letova Flightradar24.


Ovaj tragičan događaj dolazi nedelju dana nakon što je još jedan stjuart, takođe 52-godišnjak, preminuo. Naime, 23. decembra prošle godine, stjuart nije se pojavio na zakazanom letu BA180 iz Newarka za London.

Britanski tabloid citira da je u pitanju let BA 32, ali u tom slučaju polazna tačka aviona ne bi bila London, već Hong Kong, a avion iz Hong Konga za London je leteo tek 01. januara ove godine.

Posada je uputila uzbunu kada je utvrđeno da član njihovog tima nedostaje, a kasnije je pronađeno njegovo telo u hotelskoj sobi. I u ovom slučaju let je bio otkazan, a preminuli članovi kabinskog osoblja nisu imali poznatih zdravstvenih problema, te se uzrok njihove smrti još uvek nije zvanično potvrdio.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading