BESNI "AUDI" POKOSIO "RENOA" NA AUTO-PUTU! Težak udes kod Teslića - policija pod rotacijom pohrlila ka mestu UŽASA!

Autor: Sanja Bojanović

Hronika

04.01.2024

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška saobraćajna nesreća u Tesliću.

BESNI "AUDI" POKOSIO "RENOA" NA AUTO-PUTU! Težak udes kod Teslića - policija pod rotacijom pohrlila ka mestu UŽASA!

Foto: Shutterstock

Nesreća se dogodila kada su se sudarila vozila "Audi", kojim je upravljao B. V., i "Reno", čijim volanom je bio M.K. iz Teslića.

U rezultatu ovog saobraćajnog incidenta, teške telesne povrede pretrpeo je M.K., vozač "Renoa", i suvozač u istom vozilu M.K., dok je suvozač u "Audiju", J.V., zadobio lake telesne povrede, saopštila je Policijska uprava Doboj.

- U ovoj saobraćajnoj nesreći teške telesne povrede zadobio je M.K, vozač “renoa” i suvozač u navedenom vozilu M.K., dok je suvozač u “audiju” J.V. zadobio lake telesne povrede - rekli su u PU Doboj.

Policijski službenici Policijske stanice Teslić sproveli su uviđaj na mestu nesreće kako bi utvrdili uzroke sudara i okolnosti koje su dovele do teških povreda učesnika u nesreći.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj obavešten je o incidentu i kvalifikovao je slučaj kao krivično delo "Ugrožavanje javnog saobraćaja". Očekuje se dalje istraživanje kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice vezane za ovu nesreću.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading