NEĆU DA LAŽEM, BILO MI JE LEPO: Džulija Roberts priznala da se DROGIRALA, pa otrkrila koju psihoativnu supstancu je koristila - izaziva OZBILJNE HALUCINACIJE

Autor: M. K. V.

Zabava

14.12.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavne ličnosti o ovome ćute, ali "zgodna žena" nije imala problem da opiše svoje iskustvo.

NEĆU DA LAŽEM, BILO MI JE LEPO: Džulija Roberts priznala da se DROGIRALA, pa otrkrila koju psihoativnu supstancu je koristila - izaziva OZBILJNE HALUCINACIJE

Foto: Tanjug/AP

Džulija Roberts

Holivudska glumica Džulija Roberts priznala je da ima iskustva sa narkoticima, te otkrila i koju je drogu konzumirala. Naime, ona je u jednom podkastu otvoreno govorila o svojoj prošlosti i tome kako je u mladosti bila sklona da eksperimentiše sa svim i svačim, pa je u jednom trenutku svog života posegla i za opijatima da bi doživela i to iskustvo. 

Dok većina slavnih nerado govori na ovu temu, Džulija Roberts nije imala problem da kaže o kojoj vrsti droge se tačno radi. Ona je na pitanje koju drogu je probala odmah odgovorila da se radi o psihoativnoj supstanci koja izaziva ozbiljne halucinacije :

- Pečurke. Neću da lažem, bilo je lepo - rekla je slavna glumicau podkastu portala E news, ali je i upozorila mlade da to ne rade:


- Deco, ne pokušavajte ovo kod kuće!

 

Republika

Foto: Promo/Imdb

Džulija Roberts se proslavila ulogom u filmu "Zgodna žena"

 

Podsećanja radi, Džulija Roberts je izgubila polusestru Nensi, koja je stradala od prevelike doze nedozvoljenih supstanci.

Ona je 2014. pronađena mrtva, dok je uzrok smrti, kako su mediji prenosili, predoziranje tabletama. Spekulisalo se čak i da je reč o samoubistvu, jer je, navodno, ostavila oporštajno pismo koje je ispisala na pet stanica, ali ovo nikada zvanično nije potvrđeno.

U medijima se provlačila i priča da Džulija nije bila u dobrim odnosima sa sestrom, te da godinama nisu razgovarale, kao što je u javnost ispivalo da ne priča ni sa bratom Erikom, koji je demantovao da nije u dobrim odnosima sa poznatom sestrom.

- Džulija i ja smo uvek bili dobri. Mislim da sam pre mnogo godina bio na pres-turneji za neki film. Ne znam ni koji je to film bio. I to je bilo kada je "Zgodna žena" upravo bila izašla i postavljali su mi milion pitanja o Džuliji. A ja sam rekao: "Hej, izinite. Možemo li da pričamo o meni?" Mislim da sam bio jako smešan, ali naravno, onda su se pojavile glasine da naš odnos nije najbolji. I od tada slušam o problemima sa svojom sestrom, koji ne postoje - izjavio je jednom prilikom za medije Džulijin brat Erik, kako bi se ogradio od glasina koje kruže.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

https://tv.republika.rs/zabava/video/2910-bondova-devojka-ucestvuje-u-tacki-u-lafajetu

Komentari (0)

Loading