LAĆA DUGO NIJE HTEO DA SE POTPISUJE ISPOD SVOJIH PESAMA: Evo koji hit Željka Samardžića je napisao dok je još bio MALOLETAN!

Autor: M. K. V.

Zabava

13.12.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin Marine Tucaković autor je pesme "Ja te volim više", koju je uradio kad je imao samo 17 godina.

LAĆA DUGO NIJE HTEO DA SE POTPISUJE ISPOD SVOJIH PESAMA: Evo koji hit Željka Samardžića je napisao dok je još bio MALOLETAN!

Foto: Youtube/ Tvrda Priča / Nešto Drugačije, ST/V. Lukić, N. Mandić, D. Kadić, Pixabay

Srpski tekstopisac, aranžer, kompozitor i sin autorke najvećih domaćih hitova Marine Tucaković i kompozitora Aleksandra Fute Radulovića, Milan Radulović Laća, preminuo je prošlog decembra, a danas mu je na Novom groblju održan godišnji pomen.

Ostao je upamćen po brojnim pesmama, koje je pisao za mnoge poznate pevače, jer je još od malih nogu počeo da piše tekstove uz svoju slavnu majku. Međutim, u početku nije želeo da se zna da je on autor nekih stihova, sve dok nije doneo odluku da mu to postane glavni izvor prihoda za život. Tako malo ko zna iza kojih sve velikih hitova stoji Laća, koji je neretko i zajedno sa čuvenom Marinom, znao da radi na istoj pesmi. 

 

Republika

Foto: Republika

Željko Samardžić 2003. s Laćinom pesmom nastupao na "Beoviziji"


Zbog toga je manje poznato i to da je na dobro poznati letnji hit "Ja te volim više", s kojim se Željko Samardžić pojavio na "Beoviziji" 2003. godine, mladi Radulović sa svega 17 godina rešio da se potpiše.

Stihovi pomenute pesme koju je Laća napisao dok je još bio maloletan glase:

Nekada u svakom drugom gradu
Sam imao po jednu ljubav bar
Svi ti gradovi sada su u tebi
Do njih me vodi tvoga oka far
A ti si nažalost drugome verna
I čitaš samo kako se piše
Al' nešto još treba da znaš
On te voli duže, ja te volim više
9000 metara na nebu sam ja
Za tren, kad mi osmeh daš
9000 milja ispod mora, na dnu
Sam ja, kad me ne gledaš
Nekada sve je bilo isto
Samo su se žene menjale
Sad je obratno, sa tim sam načisto
Jedna noć, promenila je sve


Podsećanja radi, Milan Radulović Laća preminuo je prošle godine u Izraelu. Vest o njegovoj smrti pojavila se nedelju dana kasnije, dok se on vodio kao nestala osoba, a njegov otac Futa i dalje ne može da se oporavi od porodičnih tragedija koje su ga zadesile. Prvi sin Miloš preminuo je 2008. godine, u septembru 2021. godine preminula je supruga Marina, a godinu dana kasnije i Laća. Futa je sada otkrio da je posle smrti mlađeg sina ostao i bez svog oca.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading