FUTI PREMINUO I OTAC! Tragedija za tragedijom u domu slavnog kompozitora, slomio se pred godišnjicu Laćine SMRTI: Ostao sam SAM!

Autor:

Zabava

12.12.2023

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Futa Radulović otkrio da li je dobio nove informacije o smrti svog sina, pa priznao da ga je zadesila još jedna tragedija!

FUTI PREMINUO I OTAC! Tragedija za tragedijom u domu slavnog kompozitora, slomio se pred godišnjicu Laćine SMRTI: Ostao sam SAM!

Foto: ATAImages, E-stock

Milan Radulović Laća, srpski tekstopisac, aranžer, kompozitor i sin Marine Tucaković i Aleksandra Fute Radulovića, preminuo je prošle godine, a sutra će se obeležiti godišnjica njegove smrti. Laćino telo pronađeno je u Tel Avivu u ranim jutarnjim satima, a ekipa Hitne pomoći ga je u Izraelu pronašla u besvesnom stanju, da bi na putu do bolnice bio proglašen mrtvim. 

Vest o njegovoj smrti pojavila se nedelju dana kasnije, dok se on vodio kao nestala osoba, a Futa i dalje ne može da se oporavi od porodičnih tragedija koje su ga zadesile. Podsetimo, prvi sin Miloš preminuo je 2008. godine, u septembru 2021. godine preminula je supruga Marina, a godinu dana kasnije i Laća, ali tu nije bio kraj njegovim tragedijama.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, E-stock/M. RAFAILOVIĆ

Futa Radulović, Laća Radulović i Marina Tucaković

Naime, Futa je u međuvremenu ostao i bez oca.

- Kao što znate, mene su zaređale porodične tragedije jedna za drugom. Prvo Marina, pa Laća, a u međuvremenu je preminuo i moj otac. Šta da vam kažem, znate i sami kako mi je... Tugujem... Trudim se da živim i ostanem u nekoj normali i da sredim život na neki drugi način i da krenem normalno da živim. To još uvek traje. Posetićemo i njegov grob, a sveštenik će održati i godišnji parastos - ispričao je proslavljeni kompozitor za "Kurir", koji, kako kaže, nema nikakve nove informacije o smrti sina:

- Nikakve nove informacije oko Laćine smrti nemam, niti mi je bilo ko šta javio. Ja nisam ni hteo da idem dalje u te neke priče oko svega toga, da se to ne bi iskomplikovalo u mojoj glavi. Sad je i tamo u Izraelu situacija takva kakva je. Nisam hteo da sebi komplikujem život još više. Ja sam to sebi tako zacrtao jednostavno od kako se to desilo i tako će i da ostane. Nažalost, ništa ne može da se popravi.

Republika

Foto: Republika/P. Radosavljević, Pixabay.com

Futa Radulović, Laća Radulović, Miloš Radulović

Raduloviću je jedini spas rad na novim projektima.

- Rad na muzici i moje angažovanje u filmu "Nedelja" mi skreće pažnju da ne vrtim razne filmove u glavi, što nije normalno. To je nešto kreativno, radim bilo šta drugo, samo da mi skrene pažnju sa ovih normalnih dešavanja oko mene. Ne znam kako to drugačije da objasnim. Nešto drugo ne bih mogao da radim. Ali ovo je vezano za muziku, koja mi je iznad svega. Ona mi je pomogla od početka - priznao je Futa za gorepomenuti medij.

Kako je ispričao, više nema ko da mu ode.

- Prvo mi je umrla baka, pa stariji sin, pa majka, pa 14 dana kasnije Marinina majka, pa Marina i Laća i moj otac pet meseci posle Laće. Ne znam ko ovo konstruiše. Ostao sam sam, nema više ko da mi ode - ispričao je Radulović za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading