POBEDIO U PINKOVOM TAKMIČENJU, A SAD ZARAĐUJE OD BRZE HRANE! Mladi pevač uputio javni apel!

Autor:

Zabava

12.12.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marka Bošnjaka je publika zavolela u takmičenju "Pinkove zvezdice", a sada radi u restoranu brze hrane!

POBEDIO U PINKOVOM TAKMIČENJU, A SAD ZARAĐUJE OD BRZE HRANE! Mladi pevač uputio javni apel!

Foto: Youtube printscreen

Marko Bošnjak, bosanskohercegovački pevač hrvatskog porekla, pobedio je na leto 2016. godine u popularnom Pinkovom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice". Marko se na samom početku takmičenja proslavio izvedbom pesme "One Night Only", a njegova verzija pesme "Što te nema" rasplakala je region. Nakon takmičenja je nastavio da se bavi muzikom, ali se povukao iz javnosti.

Prošle godine se vratio u punom sjaju na hrvatskoj "Dori". Pokušao je da predstavlja Hrvatsku na Evroviziji, ali je osvojio drugo mesto. Ovaj talentovani mladić, koji je raspametio publiku regiona svojim glasom, ipak ne zarađuje od muzike.

Kako je ovaj mladić, koji ima 19 godina, otkrio za hrvatske medije, sad radi u jednom restoranu brze hrane kako bi zaradio za život, a do skoro je živeo u Berlinu, gde je studirao. Marko radi na kasi, a po potrebi pere i sudove kako bi dobio novac.

- Probudio sam se jednu subotu i pomislio: "Zašto sam tu?" Kupio sam kartu i u utorak sam već došao u Zagreb i rekao: "Idem da radim". Impulsivno donosim odluke, tako sam isto doneo odluku da odem da živim u Nemačku. Nije to neka hrabrost, nama mladima je to normalno, treba slušati sebe i slediti svoj put. Imam i ja crnih dana, ali biću dobro - ispričao je za "Index.hr", te dodao:

- Moji planovi su da budem srećan i ispunjen i da do kraja godine izdam album. Nadam se da ću na leto imati angažmane, zovite me da nastupam da mogu dati otkaz u fast food-u i živeti od muzike - poručio je Marko, koji je ove godine objavio dve pesme, a u Hrvatskoj je i dobio nagradu za izvođača godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading