LEPA BRENA ODGOVORILA HRVATIMA: Napali je da ih je ISKORISTILA, pa tražili ZABRANU, pevačica ODBRUSILA!

Autor:

Zabava

12.12.2023

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena se oglasila nakon napada korisnika društvenih mreža u Hrvatskoj!

LEPA BRENA ODGOVORILA HRVATIMA: Napali je da ih je ISKORISTILA, pa tražili ZABRANU, pevačica ODBRUSILA!

Foto: Tanjug/Media Biro, Pixabay.com

Pevačica Lepa Brena se oglasila nakon javnih prozivki Hrvata, koji su je osudili zbog toga što je u emisiji "Kod nas doma" na HRT-u reklamirala svoje proizvode, uglavnom čarape. 

- Bila sam potpuno euforično raspoložena zbog promocije projekta i Aleksandrinog koncerta da mi niko nije rekao da je zabranjeno pričati o mojim proizvodima. Nisam imala nameru da povredim prava za reklamu namerno. Niko mi to izričito nije ni zabranio. Mogli su da me prekinu u svakom trenutku i ne bih se uvredila. Imali smo sto drugih tema za razgovor - rekla je Brena za "Informer".

Republika

Foto: HRT1 Printscreen

Lepa Brena, gostovanje na HRT-u

Podsetimo, Brena je početkom decembra bila nekoliko dana u Zagrebu, gde je iskoristila vreme da da intervju za HRT. Tada su je mnogi napali na mrežama.

- Molim narod da p****** kolektivno (znam da neće). U današnjoj emisiji HRT1 "Kod nas doma" kod zatelebane voditeljke Ive Šulentić gostovala je Lepa Brena, kojoj je reciklirana omogućila da izreklamira svoje nove proizvode. Mukte. EPP na džabe, ili je i voditeljka dobila koji par (novcanica)??? Narodnjacima nije mesto na Hrvatskoj javnoj televiziji, a besplatno reklamiranje je koliko znam i protivzakonito. Istovremeno se zbog radnih uslova raspada jedan od tri važna orkestra u HR, upravo onaj HRT-a. Iva pokaži bič, ti nisi kod nas doma - komentarisali su korisnici društvenih mreža iz Hrvatske.

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Lepa Brena na promociji

Nakon toga se oglasio i HRT.

- U emisiji "Kod nas doma" koja se emitovala 4. 12. 2023. jedna od gošći bila je pevačica Lepa Brena. Gošća je bila prethodno upoznata sa svim temama razgovora. Scenario gostovanja sadržavao je sledeće teme: pretpraznično vreme, kako ga ona provodi sa svojom porodicom, o njenim koncertima pred mnogobrojnom publikom, njena pevačka karijera, uspomene na Zagreb, fenomen pet rasprodatih Arena Aleksandre Prijović i najava njenog koncerta u Areni Zagreb sledeće godine. No, uprkos tome gošća je nažalost iskoristila gostovanje u emisiji uživo i reklamirala svoj novi preduzetnički projekat. Niko uključen u stvaranje ove popularne poslepodnevne zabavne emisije nije imao nameru baviti se reklamiranjem navedenih proizvoda - stoji u saopštenju, prenela je "Slobodna Dalmacija".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading