ERIK TEN HAG NAJAVLJUJE IZNENAĐENJE: Trener Mančestera vidi svoj tim u osmini finala!

Autor:

Sport

12.12.2023

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posrnuli velikan sa Old Traforda juri plasman u sledeću fazu, ali ne zavisi sve od njega.

ERIK TEN HAG NAJAVLJUJE IZNENAĐENJE: Trener Mančestera vidi svoj tim u osmini finala!

Foto: Tanjug/AP

Erik ten Hag

Fudbaleri Mančester junajteda dočekaće večeras (21.00) Bajern iz Minhena u okviru poslednjeg kola A grupe Lige šampiona. 

Ekipa Erika ten Haga nalazi se u nezavidnoj poziciji. "Crveni đavoli" zauzimaju treće mesto u grupi sa samo četiri boda. Čak ni najbolji rezultat protiv Bavaraca ne garantuje Mančesteru prolazak u narednu fazu. Moraće navijači sa Old Traforda pomno da prate zbivanja u Kopenhagenu od kojih im zavisi evropsko proleće.

I pored lošeg plasmana, trener domaćih ulazi u sesret sa Bajernom kao optimista. 

- Nikada ne razmišljam o lošem scenariju. Uvek gledam da stvari posmatram na pozitivan način. Mi moramo da pobedimo, kako bi ostali u Evropi i u tome je suština. Pripremamo se na taj način i sa verom da ćemo doći do željenog rezultata. Siguran sam da ono što smo pokazali tokom prethodnih nekoliko sedmica nije maksimum ove ekipe, koja može mnogo bolje - izjavio je samouvereno holandski stručnjak. 

Foto: Tanjug/AP

Erik ten Hag sa Rafaelom Varanom

Delovalo je da u timu Mančestera stvari polako dolaze na svoje mesto. Ipak, posle ohrabrujuće pobede protiv Čelsija, došao je ubedljiv poraz od Bornmuta rezultatom tri prema nula. 

Ako se uzme u obzir da Bajern nije izgubio meč u grupnoj fazi najelitnijeg evropskog takmičenja od 2017. godine, ne može se reći da tim Erika ten Haga ima velike šanse. 

- Ovo je naš tim. Ne igramo dobro u kontinuitetu, to je jasno, ali takođe imamo i vrlo kvalitetne nastupe. Ukoliko uđemo u utakmicu sa pravim duhom onda smo u stanju da pobedimo bilo koga - rekao je trener Mančestera na konferenciji za medije pred večerašnji duel.

Podsetimo, "Crvenim đavolima" je potreban nerešen rezultat na meču između Kopenhagena i Galatasaraja kako bi uopšte imali čemu da se nadaju na predstojećem duelu sa Bajernom.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading