DEJAN STANKOVIĆ OTVORIO DUŠU ITALIJANIMA: Duple krune sa Zvezdom su nešto posebno, moram biti spreman AKO DOĐE POZIV da se vratim!

Autor: M. M.

Sport

12.12.2023

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni fudbaler na klupi Ferencvaroša govorio je pred meč s Fjorentinom.

DEJAN STANKOVIĆ OTVORIO DUŠU ITALIJANIMA: Duple krune sa Zvezdom su nešto posebno, moram biti spreman AKO DOĐE POZIV da se vratim!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Trener Ferencvaroša Dejan Stanković govorio je za rimski "Korijere delo Sport" uoči meča sa Fjorentinom u Ligi konferencija.

Popularni Deki je najviše uspeha imao na klupi Crvene zvezde, da bi nakon toga imao slabu sezonu sa Sampdorijom i jesenas je stigao na klupu mađarskog šampiona.

- Srećan sam zbog posla koji sam uradio otkako sam došao. Iako se ovo takmičenje zove Liga konferencije, meni liči na Ligu Evrope. Šampion Mađarske, vicešampion Belgije, finalista Lige konferencije... Zaista jaka grupa. Naravno da smo izgubili neke bodove u takvoj konkurenciji. Dve duple krune u Beogradu ostaju nešto posebno za mene. Takođe i mečevi u Ligi Evrope protiv Milana i Rendžersa imaju posebno mesto u mom srcu. U Budimpešti sam zatekao klub sa ozbiljnom istorijom. Ovde nema šale. Srećan sam što radim u dobro organizovanom klubu sa divnim predsednikom - rekao je Stanković.

Tokom igračke karijere stekao je status fudbalske ikone u Italiji nastupavši za Lacio i Inter. Stoga, nameće se pitanje da li planira da se vrati.

- Ne razmišljam o tome u ovom momentu. U životu sam uvek bio realan. Želim da ispunim sve ciljeve koje sam sebi zacrtao po dolasku, a onda ćemo videti. Ne plašim se izazova, ali moram biti spreman ako dođe poziv iz Serije A - dodao je srpski fudbalski stručnjak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Kg

12.12.2023 22:17

Pa da kad više ne budeš imao gde vrati se