ZVEZDI RASTU ŠANSE ZA POBEDU! Pada kvota na crveno-bele protiv Mančester sitija!

Autor: M. M.

Sport

12.12.2023

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bukmejkeri izašli s prognozama.

ZVEZDI RASTU ŠANSE ZA POBEDU! Pada kvota na crveno-bele protiv Mančester sitija!

Foto: Tanjug/AP

Mančester siti - Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 18.45 na Marakani dočekuju Mančester siti u utakmici poslednjeg kola grupne faze Lige šampiona.

Crveno-beli su u dosadašnjeg toku takmičenja u Grupi G osvojili samo bod, a za kraj ih očekuje aktuelni prvak Evrope koji je već obezbedio plasman u narednu fazu.

Zvezda je posle poraza od Jang Bojsa izgubila šanse da se nađe u plej-ofu Lige Evrope, pa će protiv rasterećenih izabranika Pepa Gvardiole pokušati da napravi senzaciju i stigne do prve pobede koja bi im donela nezanemarljivih 2,7 miliona evra.

Neće igračima Baraka Bahara biti nimalo lako, međutim, sudeći po procenama bukmejkera, u poslednjih nekoliko sati drastično im rastu šanse za pobedu. To se ogleda u činjenici da kvota na trijumf domaćina naglo opada. Naime, slavlje Zvezde vrednuje se kvotom 7,00! Zanimljivo, do skoro je iznosila čak 10,0. Remi se kotira kvotom 5,75, dok je početna bila 7,00, a pobeda Mančester sitija sada je 1,36, što je porast sa 1,22.

Procentualno gledano Zvezda ima 15% šanse za trijumf, remi se meri verovatnoćom od 17,5%, dok se trijumf Sitija vrednuje sa 67,5%.

Za nagli pad kvota u korist Crvene zvezde nesumljivo utiče činjenica da na meču neće biti nekih važnih igrača "građana" poput Erlinga Halanda, Kevina de Brujnea i Džeremija Dokua. Takođe, gosti sa Ostrva biće lišeni pomoći svojih navijača koji neće prisustvovati utakmici na Marakani. Navodno, među njima vlada slabo, to jest gotovo nikakvo interesovanje za dolazak u Beograd. Tome je, najverovatnije, kumovalo stanje na tabeli posle pet kola posle kojih njihovi miljenici imaju maksimalan učinak.

U leđa Sitiju, taksativno, gledaju Lajpcig sa devet, Jang Bojs sa četiri i Crvena zvezda sa jednim osvojenim bodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading