"BIĆE SPEKTAKL"! Spajić: Bio sam U MRAKU, ali sam ugledao SVETLO!

Autor: M. M.

Sport

12.12.2023

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Štoper Zvezde govorio je pred meč protiv Mančester sitija u Ligi šampiona.

"BIĆE SPEKTAKL"! Spajić: Bio sam U MRAKU, ali sam ugledao SVETLO!

Foto: FK Crvena zvezda

Uvek je lepo odmeriti se sa najboljim u Evropi, pa makar u meču bez rezultatskog značaja, kaže štoper Crvene zvezde Uroš Spajić uoči meča sutrašnjeg (18.45) meča crveno-belih i Mančester sitija u Ligi šampiona.

Zvezda nema šanse za plasman nokaut fazu evropskog takmičenja, dok "građani" nakon pet kola G grupe imaju maksimalan učinak i sigurno su prvi.

- Nažalost, igramo meč bez rezultatskog značaja. Međutim, kada čekate duel protiv najboljeg tima u Evropi to je velika satisfakcija. Očekujem spektakl, biće lepa utakmica, pred mnogo navijača. Igrali smo već sa njima. Sad imamo šansu da se još jednom odmerimo - kaže Spajić. 

Bivši reprezentativac je dobar deo sezone propustio zbog povrede noge, ali sada se nada da je došlo njegovo vreme. 

- Dugo sam bio u mraku. Stalno me je bolela noga. Nemam razloga da se ljutim. Baš sam bio u mraku. Ali sam na kraju ugledao svetlo. Osećam to svetlo. Ko god je dolazio na konferenciju, igrao je. Nadam se da ću i ja - dodao je Spajić. 

Trener Barak Bahar svestan je specifičnosti utakmice.

- Uzbuđeni smo uoči sutrašnje utakmice. Igramo protiv najvećeg tima na svetu... svi igrači su im kvalitetni - rekao je Bahar, pa dodao:

- Veće su šanse za pobedu nego u Mančesteru. Želimo ovaj trenutak nakon što smo na prvoj poziciji na tabeli i nadamo se da ćemo odigrati dobru utakmicu. Meč u Bernu smo odigrali dobro, ali nismo iskoristili svoje šanse, pa želim i sutra da odigramo dobar meč i uzmemo bodove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading