NASTAVLJA SE LUDILO LIGE ŠAMPIONA! Evo gde MOŽETE da gledate mečeve poslednjeg kola!

Autor:

Sport

12.12.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na programu je šesto kolo grupne faze najelitnijeg evropskog klupskog takmičenja.

NASTAVLJA SE LUDILO LIGE ŠAMPIONA! Evo gde MOŽETE da gledate mečeve poslednjeg kola!

Foto: printscreen

Poslednja runda Lige šampiona daće odgovor na pitanje ko će biti učesnici osmine finala elitnog klupskog ranga, u kome titulu brani Mančester siti.

Upravo će aktuelni prvak Evrope gostovati Crvenoj zvezdi na Marakani u sredu (18.45), ali su oba kluba "bezbrižna" kada je reč o plasmanu. Naime, srpski prvak je već eliminisan sa međunarodne scene, dok su "građani osigurali prvo mesto i rasterećeni briga ulaze u sutrašnji meč.

Danas će se, međutim, rešavati sudbina klubova u grupama A, B, C i D.

Foto: Tanjug/AP

fudbaleri Real Madrida

Najzanimljivije će biti u A grupi, gde je minhenski Bajern rešio sve dileme oko prvog mesta i rasterećen ide na megdan Mančester junajtedu. Četa Erika Ten Haga mora da pobedi, kako bi zadržala šanse da se domogne druge pozicije, jer u preostalom meču ove grupe u direktnom okršaju sastaju se Kopenhagen i Galatasaraj. Na ruku Junajtedu ide remi danskog i turskog predstavnika, kako bi ih pobedom nad nezainteresovanim Bavarcima pretekli na mestu broj dva.

 

Standings provided by Sofascore

 

U grupi B, PSV Ajndhoven i bodom kod kuće protiv Arsenala koji je obezbedio tron, prolazi dalje, dok će Lans i Sevilja u direktnom duelu rešavati ko će u Ligu Evrope.

 

Standings provided by Sofascore

 

Kada je u pitanju C grupa, Napoli ima "zicer" kod kuće protiv Brage, gde mu i remi igra za prolaz dalje, pošto ima tri boda više od Portugalaca. Real Madrid je sigurno prvi, dok je u najtežem položaju Union Berlin.

 

Standings provided by Sofascore

 

Što se tiče poslednje grupe D, tu je sve jasno. Prošli su Inter i Salcburg, samo je pitanje ko sa koje pozicije ide dalje. Oba tima igraju kod kuće, nero-azuri dočekuju Sosijedad, a "bikovi" Benfiku. Austrijancima se smeši Liga Evrope, jer imaju tri boda više od Portugalaca.

Sve utakmice završne šeste runde Lige šampiona možete da pratite na kanalima TV Arena sport.

LIGA ŠAMPIONA, 6. KOLO:

A

Mančester junajted - Bajern 21.00

Kopenhagen - Galatasaraj 21.00

B

PSV - Arsenal 18.45

Lans - Sevilja 18.45

C

Union Berlin - Real Madrid 21.00

Napoli - Braga 21.00

D

Salcburg - Benfika 21.00

Inter - Sosijedad 21.00

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading