NIŠLIJA NEMANJA OSVOJIO 700.000 U KVIZU POTERA: "Bate, icepimo ga"

Autor:

Vesti

11.12.2023

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nišlija Nemanja osvojio 700.000 u "okršaju"

NIŠLIJA NEMANJA OSVOJIO 700.000 U KVIZU POTERA: "Bate, icepimo ga"

Foto: printskrin

Nišlija Nemanja Nešić postao je apsolutni hit kviza Potera, osvojivši impresivnu sumu od 700.000 dinara u "okršaju" s Miloradom Milinkovićem.

Njegovo umeće i hrabrost su bili ključni faktori u ovoj uzbudljivoj igri protiv Tragača. Nemanja je pohvalio svoje komšije iz sela Popovac pored Niša, pozdravljajući "ekipu iz kraja" i istakao transparent "icepi ga svi" koji podržavaju navijači Radničkog na Čairu.

"Želeo bih da pozdravim ekipu 'Icepi ga svi'", krenuo je Nišlija, a nakon što ga je voditelj Jovan Memedović upitao da ponovi - 'iscepi ga svi?", on je odgovorio 'ne, bez S, samo icepi ga svi". "Na Čairu ako ste gledali ima veliki transparent 'icepi ga svi', a veliki deo ekipe su navijači Radničkog".


Nemanja Nešić -  je osvojio 700.000 dinara



Nemanja Nešić, Nišlija iz sela Popovac pored Niša, demonstrirao je svoje znanje i veštine u popularnoj emisiji Potera. Njegov trijumf nad Tragačem Miloradom Milinkovićem obeležen je osvajanjem značajne sume od 700.000 dinara, dok je u finalnoj poteri uspeo da nadmudri protivnike i završi igru sa samo jednim takmičarem.


Emotivni završetak



Na kraju igre, Nemanja je otkrio da je pre 7 godina već učestvovao u Poteri i da mu je to iskustvo ostalo u sećanju. Ipak, ovog puta uspeo je da nadmaši prethodni neuspeh i da osvoji impresivnu sumu novca.

"Milica je bila kobna za mene", rekao je Nešić, a potom prihvatio višu ponudu Milorada Milinkovića na tabli - 700.000 i osvojio ih! Njemu se u finalnoj poteri pridružila Marija Bungurović, kojoj je Nemanja rekao da "uzme manju sumu, jer ima dovoljno para za sve".

Emotivni trenutak nastao je kada je Nemanja, nakon osvajanja novčane nagrade, pozvao svoju protivnicu Mariju Bungurović da prihvati manju sumu novca, ističući da već ima dovoljno za sve. Na kraju je, uz pozdrav "Bate, icepimo ga", srdačno zagrlio koleginicu, označavajući kraj jednog izuzetnog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading