E, OVO JE FINANSIJKA INJEKCIJA: Evo koliko je ZVEZDA ZARADILA od prodaje karata u Ligi šampiona!

Autor: M. M.

Sport

12.12.2023

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Značajna suma.

E, OVO JE FINANSIJKA INJEKCIJA: Evo koliko je ZVEZDA ZARADILA od prodaje karata u Ligi šampiona!

Foto: ST/Nemanja Pančić, Pixabay.com

Fudbaleri Crvene zvezde u grupi sa Mančester sitijem, Lajpcigom i Jang Bojsom u Ligi šampiona nisu uspeli da ostvare glavni cilj, a to je da na proleće igraju neko od evropskih takmičenja. Nakon pet odigranih mečeva u G skupini uspeli su da zabeleže samo jedan remi protiv švajcarske ekpe na stadionu "Rajko Mitić".

Poslednji meč igraju u sredu protiv Mančester sitija na našem najvećem stadionu, a skoro sve karte su rasprodate. Crveno-beli su u prodaju pustili dodatni kontigent ulaznica, što će dodatno napuniti kasu srpskog šampiona.

Meč protiv aktuelnog prvaka Evrope biće treća utakmica na "Marakani" ove sezone u Ligi šampiona. Veliki deo karata rasprodat je putem sezonskih ulaznica, koje su se prodavale od starta sezone, a kasnije su se prodavale putem paketa ulaznica i pojedinačnih ulaznica. A Zvezda je od toga ostvarila značajnu finansijsku injekciju. Naime, zarada prodaje sezonskih karata i ulaznica za Ligu šampiona iznosi 5,5 miliona evra.

Dakle, crveno-belima je ostalo još da se časno oproste od LŠ ove sezone protiv izrazito jakog rivala, pa dogodine u nove pobede.

- Uzbuđeni smo uoči sutrašnje utakmice. Igramo protiv najvećeg tima na svetu... svi igrači su im kvalitetni - rekao je Bahar pa dodao:

- Veće su šanse za pobedom nego u Mančesteru. Želimo ovaj trenutak nakon što smo na prvoj poziciji na tabeli i nadamo se da ćemo odigrati dobru utakmicu. Meč u Bernu smo odigrali dobro, ali nismo iskoristili svoje šanse, pa želim i sutra da odigramo dobar meč i uzmemo bodove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading