OVO CVEĆE NEUDATIM ŽENAMA DONOSI BRAK: Veruje da VLASNICI ispunjava sve želje, odmah ga nabavite!

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

18.12.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prisustvo ove prelepe biljke u kući donosi promene.

OVO CVEĆE NEUDATIM ŽENAMA DONOSI BRAK: Veruje da VLASNICI ispunjava sve želje, odmah ga nabavite!

Foto: Shutterstock

Postoji verovanje da biljka po imenu "Spatifilum" donosi sreću njenoj vlasnici, u narodu je poznata kao ženska sreća. 

Mnoge devojke imaju želju da se udaju, pronađu jakog i stabilnog muškarca sa kojim će da grade porodicu i dom. 

Kako je današnje vreme brzo, mnogi ne stignu da se posvetu svom ljubavnom životu. Stare bake kažu - ova biljka rešava taj problem, jer privlači ljubav na vaš prag! 

Ako neudatoj devojci poklonite spatifilum, ona će u najskorijem vremenu srediti svoj lični život. Ako je poklonite udatoj dami – u porodici će se pojaviti dete.

Republika

Foto: pexels.com

Svaka biljka simbolizuje nešto

Zapravo, sve sobne biljke simbolizuju nešto određeno - neke sreću u braku, druge - novac, treće - zdravlje, uspeh i tako dalje. Ali zašto se baš spatifilum smatra ženskim pokroviteljem? Pokušajmo da otkrijemo.

Veruje se da su od davnina žene počele da primećuju postojanje ove biljke, privlači samo dobro. Promene, su se dešavale u kratkom roku, pogotovo u ljubavnim odnosima. 

Navodno je sreća dolazila i kod onih koje su se već dugo borile da ostanu u drugom stanju. Mnogo kasnije, ova biljka, i verovanja povezana sa njom, postala su naširoko poznata.

Žene, koje su već okusile sreću, donosile su svojim, manje srećnim drugaricama pelcere spatifiluma da bi i one, takođe, doživele magićnu moć ove biljke. Danas je „ženska sreća“ jedna od najrasprostranjenijih i najomiljenijih poklona za lepši pol.

Iako mnogi ne veruju u "magije" ove biljke, mnogi forumi govore kako im je zaista donela neku životnu promenu. Da li je sto stvarno zbog biljke ili slučajnost procenite sami. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading