OVO DUGME NA MAŠINI UNIŠTAVA BUĐ: Sigurno da niste ni znali da postoji, a ZLATA VREDI!

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

11.12.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogima će ovaj savet pomoći.

OVO DUGME NA MAŠINI UNIŠTAVA BUĐ: Sigurno da niste ni znali da postoji, a ZLATA VREDI!

Foto: shutterstock

Popularna korisnica TikToka, Mindi Meknajt, nedavno je otkrila fascinantan trik koji može osvežiti vašu odeću i sprečiti neugodne mirise, a reč je o tajnom dugmetu na veš mašini.

Ova TikTokerka, često deli svoje savete na društvenim mrežama, obuhvatajući različite teme poput frizura i čišćenja domaćinstva.

Republika

Foto: Shutterstock

Sa ovim trikom vaš veš će uvek biti mirisan i svež

 

U jednom od svojih videa, Mindi je podelila svoje otkriće sa pratiocima, istražujući skriveni deo u mašini za pranje veša koji može znatno olakšati proces čišćenja. U uvodnom delu videa, otvorila je fioku i postavila pitanje svojim gledaocima: "Jeste li se ikada zapitali čemu služi dugme na vašoj mašini za pranje veša?" Nastavila je gurnuti dugme, otkrivajući skriveni deo. Zatim je premestila taj deo u lavabo, gde ga je detaljno očistila.

Mindi je objasnila korake gledaocima: "Možete pristupiti ovom delu, izribati ga i ukloniti naslage omekšivača." Ova tehnika sprečava pojavu buđi, čime se osigurava da odeća ostane sveža i bez neprijatnih mirisa.

Ipak, Mindi primetila je da neke mašine nemaju ovaj deo

Ako nemate ovo dugme, koristite limunov sok i sodu bikarbonu. Primetićete aktiviranje čišćenja. Nakon toga, koristite četkicu za ribanje ili četkicu za zube kako biste uklonili sve tragove nečistoće." Nakon pažljivog pregleda, potvrdila je da je sve "sasvim čisto".

Reakcije na ovaj korisnički video bile su izuzetno pozitivne, a korisnici su delili svoje zahvale i entuzijastične komentare.

- Već sam dugo želeo očistiti svoju mašinu, ali nisam znao kako. Hvala ti na ovome! - napisao je jedan korisnik.

- Pitao sam se šta to dugme radi od svoje 6. godine, a sada imam 15. Hvala ti! - dodao je drugi.

- Opet sam nešto korisno naučio na TikToku, a ne u školi - bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading