ZBOG NJENE BEBE KOMŠIJE SU ZA TRI DANA 15 PUTA ZVALE POLICIJU: Majka u NEVERICI zbog onoga što se dešava, tvrdi da im je OVO cilj!

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

15.12.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka ne zna šta da radi sa komšijama.

ZBOG NJENE BEBE KOMŠIJE SU ZA TRI DANA 15 PUTA ZVALE POLICIJU: Majka u NEVERICI zbog onoga što se dešava, tvrdi da im je OVO cilj!

Foto: TikTok/pritscreen

Život u stanovima ima svoju prednost ali i ogromnu manu, jer "nikada nemate svoj mir". Ne znate šta se komšiji iznad vas dešava, da li su u toku molerajski radovi, slavlje, ili nova prinova. Na sve te stvari vi nema kontrolu i to ume veoma da frustrira. 

Jedna mama Hejli, požalila se na svom TikTok nalogu da su komšije poslale policiju na njena vrata jer su se preterano čuli koraci njihove dece. Inače je majka devojčice i bebe koja ima 16 meseci. 

Republika

Foto: TikTok/pritscreen

Majka ne zna kako da reši problem sa komšijama

 

Nakon nekoliko razgovora između njenog muža i komšija, Hejli kaže oni jednostavno ne shvataju kako je to kada dete tek uči da hoda. 

- Ej mi imamo malo dete, ne mogu ja da mu odeđujem kuda će i kako da hoda. To je sve normalno i jednostavno tako - dodala je Hejli.

- Sve bih razumela, ali moja deca idu u krevet najkasnije do osam uveče. Ne pravi žurke posle ponoći - izjavila je ona. 

Kako bi smirila situaciju sa komšijama, ona je rekla da će se potruditi da kontroliše njihovog psa i da će se uveriti da njihovi koraci nisu preglasni. Ipak kaže, da ne namerava sa stavi svoje ćerke u ćušku i da joj govori da treba da ćute. 

- Očekuju od mene da idem za decom i govorim im, "šetajte na prstima, š,š,š". Nije mi žao komšija, već mene u kakvoj sam se situaciji našla - rekla je ova majka. 

Smatra da se ništa specijalno neće promeniti, i da je to vrlo jasno. Mnogi ljudi na TikToku su se složili sa ovom majkom i pružili joj apsolutnu podršku.

- Ovde mendžer imovine, treba ih podsetiti da je to život u stanu i da nemaju tolika prava na koja su navikli dok su živeli u kućama - rekao je jedan korisnik. 

- Nije realno da znaju da imate malu decu i zahtevaju apsolutnu tišinu. Trebali bi da kupe kuću  - dodao je drugi. 

Danas smo opet obavešteni da su zvali da se žale 13 puta u poslednja 3 dana. CIlj im je da se odselimo, definitivno - napisala je Hejli u odgovoru na sve komentare.

Kako će se ova napeta situacija nastaviti to niko ne zna, ostaje nam da vidimo u narednim klipovima. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading