BEBA JE POSLE DVE NEDELJE OD SMRTI OCA RASPLAKALA OSAM MILIONA LJUDI: Njen potez je dokaz da je ljubav NEUNIŠTIVA, a život NEPRAVEDAN! (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

02.12.2023

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminuo je od tumora na mozgu.

BEBA JE POSLE DVE NEDELJE OD SMRTI OCA RASPLAKALA OSAM MILIONA LJUDI: Njen potez je dokaz da je ljubav NEUNIŠTIVA, a život NEPRAVEDAN! (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/ abbyhopski

Abi Hop je mama preslatke devojčice koja je ostala bez oca. Njen otac stigao je da je upozna i provede sa njom prve trenutke života, a onda je hitno prebačen u bolnicu na operaciju mozga.

- Vozile smo četiri sada da dođemo na njegovu operaciju - napisala je Abi uz jedan video i pokazala sliku bebe kako je naslonjena na tatu.

- Operacija je prošla dobro, ali rekli smo ti tada da tata ima tumor na mozgu. Fokusirali smo se na tretman da bi počeo da se oporavlja. Posećivali smo bolnicu koja je tri sata udaljena da bismo uspostavili dijagnozu. Rak sa kojim se borio je bio u četvrtom stadijumu i dali su mu šest do 18 meseci života. Napravili smo neke porodične fotografije, izašli smo i u novinama. Ti si nastavila da se smeješ. Tata je išao na 30 terapija. Podržavale smo ga. Teže se kretao ali smo mu nabavili kolica u nadi da će pomoći - objasnila je ona u jednom videu na TikTok - u.

Pre tri dana, ona je objavila da je njen suprug i otac njene devojčice preminuo. Podelila je video preslatke devojčice koja sve vreme ponavlja "tata, tata".

Foto: TikTok/abbyhopski

Par saznaje za pol bebe

- Moj suprug je preminuo pre dve nedelje, a njoj mnogo nedostaje tata - napisala je mama bebe.

Kada joj je upalila lap top gde se na pozadini vidi njihova porodična fotografija, beba se osmehuje. Baš niko nije ostao imun na ovako dirljiv prizor te su komentarisali:

- Ovo mi je slomilo srce, žao mi je - napisala je jedna žena.

- Ona toliko liči na njega - tvrde neki.

- Žao mi je zbog gubitka, ona je predivna. Mom mužu je dijagnostikovana ista bolest u drugom stadijumu pre nedelju dana. Šaljemo vam ljubav - pisali su.

- Izgubila sam tatu sa četiri godine - pišu.

Video koji je prikupio preko osam miliona pregleda mnoge je rasplakao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ludi Pera

02.12.2023 14:19

Nepravden?jel to neka nova rec?