OSMOMESEČNA BEBA JOŠ NE HODA, ALI NA SNOUBORDU RADI OVO: Jedan njen potez ZAPANJIO je svet! (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

29.11.2023

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oduševila je milione.

OSMOMESEČNA BEBA JOŠ NE HODA, ALI NA SNOUBORDU RADI OVO: Jedan njen potez ZAPANJIO je svet! (FOTO/VIDEO)

Foto: TikTok/therockymountainmom

Džesika je mama preslatke devojčice koja je popularna na društvenim mrežama. Ona ujedno deli savete o deci i zimskim pustolovinama. Njena ćerka sada ima samo dve godine i već je prava "zimska princeza", a na mrežama je ljudi obožavaju. Od malena gaji ljubav prema skijanju, a to je iskazala i kroz veliki talenat.

Naime, sa nepunih godinu dana devojčica je stala na dasku za skijanje. Tada je bila osmomesečna beba i nije skidala osmeh sa lica dok je stajala na snoubordu. Iako će mnogi reći da beba koja još nije napunila godinu dana ne može znati šta voli, a šta ne,njeno odušveljenje snegom i skijanjem bilo je očigledno.

U malenom skafanderu, uz tatinu pomoć devojčica je pokušavala da skija. Njena mama beležila je napredak, pa je novi snimak nastao sledeće godine kada su to ponovili. Sve je dokumentovala u videu i objavila na društvenoj mreži TikTok.

Foto: TikTok/therockymountainmom

Devojčica sama na skijama

Sledeći video pokazuje kako skija devojčica od dvadesetak meseci, koliko je otprilike tada imala. Iako deca u tom uzrastu mogu da stoje, ali ne toliko stabilno, ova devojčica je bila potpuno staložena i na snoubordu se ponašala kao da je sasvim odrasla. Tada su je još čekali roditelji sa druge strane da je uhvate kako ne bi pala, ali ona se držala kao velika. Mnogima je zapao za oko trenutak kada devojčica u isto vreme stoji na snoubordu, a onda i pojede malo snega.

Video je rastopio srca mnogih, te su se u komentarima nizale samo lepe reči.

"Ona ležerno stoji i jede sneg kada je slobodna", "Nisam mogla da stojim na snoubordu, a kamoli da jedem sneg dok sam na njemu", "Preslatka je", "Ovo je neverovatno", pisali su, a mnogi su se interesovali gde da pronađu ovako slatku zimsku opremu za decu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading