ĆERKA (6) JE SPASILA ŽIVOT TATI: Ceo dan su ga boleli SINUSI, a onda je pao u nesvest, tada je POTEZ devojčice sve RASPLAKAO!

Autor: M.O.

Lifestyle

02.12.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona se u ovoj strašnom trenutku ponela kao odrasla osoba.

ĆERKA (6) JE SPASILA ŽIVOT TATI: Ceo dan su ga boleli SINUSI, a onda je pao u nesvest, tada je POTEZ devojčice sve RASPLAKAO!

Foto: facebook/printscreen/Kyle Semrau

Kada nekome nije suđeno za odlazak, onda stvarno nije. Baš o tome svedoči Kajl Semrau koji je za dlaku mogao da premine, ali na sreću njegove male ćerke, nije. 

Taj 12. april je počeo kao i obično. Kajlova ćerka Maki se spremala da krene u školu ali se predomislila i rekla da ne želi da ide. 

Kako takvo ponašanje nije njoj uobičajno, otac je pristao da taj dan ostane kod kuće. Rekla je kako joj nedostaje tata i da želi da se on igra sa njom. Tada su oni sami ostali, jer je majka otišla na posao. 

Republika

Foto: facebook/printscren/Kyle Semrau

Kejl sa ćerkom i sinom

Tog dana se Kajl nije osećao dobro 

Kako je radio prethodni dan noćnu smenu, kada je došao kući osetio je da teško diše, ali i da ga jako bole sinusi. Kako je kasnije vreme odmicalo, stanje je bilo sve gore, te je u jednom trenutku kreno da gubi svest. 

Krenuo je da viče, srećom tu je bila mala Maki i njen mlađi brat Kaleb. Devojčica je odmah shvatila da mora nešto brzo učiniti. 

Maki ga je odmah zamolila da izgovori lozinku svog telefona kako bi ona mogla da otključa njegov telefon i odmah pritisla dugme koje je pozvalo hitnu pomoć. 

Ona je tada poput odrasle osobe, iako je imala samo 6 godina, rekla kućnu adresu, ime i godine njenog oca. 

Policija je stigla za samo dva minuta

- Ne želim da kažem to, ali sam mislio da ću umreti - rekao je. 

Srećom, sve je bilo na vreme, i Kajls se posle tri dana u bolnici vratio svojoj kući, gde je nastavio dalji oporavak. 

- Veoma sam srećan čovek. Da nije bilo moje devojčice i sina, ko zna šta bi se desilo sa mnom. Zasluga ide i bolničarima koji su na vreme stigli - rekao je otac. 

Kajl se nada da će deljenje ove priče podstići roditelje da svoju decu nauče važnim stvarima, jer je u ovakvim situacijama to možda ključno. 

- Da nisam naučio svoju ćerku određenim stvarima koje ne bi učila u školi, ovaj bi ishod mogao biti potpuno drugačiji - rekao je otac za kraj. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading