ANA RADULOVIĆ ŠOKIRALA PROMENOM: Niko ne može da veruje da voditeljka sada OVAKO izgleda! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zabava

29.11.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka postala druga osoba, svi se pitaju šta se dešava!

Voditeljka rijalitija ''Elita'' Ana Radulović je iznenadila svoje pratioce na društvenim mrežama najnovijom objavom koji je okačila na svom profilu. Naime, ona je danas posetila jedan frizerski salon i odlučila je da promenom boje kose ostavi sve zatečene.

Kako se može videti na snimku koji već uveliko kruži internetom, Radulovićeva je na svačije iznenađenje postala plavuša, a komentari su uglavnom bili mahom pozitivni.

- Dobro je za sve malo promene - napisala je Ana u okviru svoje obajve, a da li je u pitanju samo perika ili je stvarno promenila boju kose, ostaje da vidimo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

29.11.2023 20:36

Iznenadila me - NEGATIVNO ! Ili je i njoj "slava" udarila u glavu ... ne zna za bolje, pa (kao) zavodi red - da je slušaju , jer je "voditeljka" (budala). Hoće da "crkne" da bude sve - po njenom ! Sve luđa i luđa ! Niko je više ne bi - zaposlio ! Prvo joj zubi NE stoje (odvratni su i ne idu "uz nju") ; histerična, ograničena ; pa i Dalila je bolja ... (o ovoj mnogo ne znamo, pa mislimo da nije loša ; ali ona, u stvari, JESTE LOŠA!!)

Bhm

02.12.2023 18:26

Ma ja bi nju natakario koje god da je boje!