ZAOBILAZIO ŠKOLSKI AUTOBUS PA UDARIO DEČAKA: Nesreća u Leskovcu!

Autor:

Hronika

29.11.2023

18:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pružene pomoći u Leskovačkom bolničkom centru, mališan je hitno prebačen u Univerzitetski Klinički centar u Nišu radi daljeg medicinskog zbrinjavanja.

ZAOBILAZIO ŠKOLSKI AUTOBUS PA UDARIO DEČAKA: Nesreća u Leskovcu!

Foto: Shutterstock, Tanjug/J. PAP

Hitna pomoć i policija

U jučerašnjoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Leskovcu, teško je povređen učenik petog razreda iz sela Lipovica. Prema nezvaničnim informacijama, vozač iz Leskovca je pokušao da zaobiđe školski autobus, udarivši pritom u dete koje je izašlo iz autobusa. Povrede koje je mališan zadobio su ozbiljne - povreda glave, abdomena, male karlične i butne kosti. Nakon pružene pomoći u Leskovačkom bolničkom centru, mališan je hitno prebačen u Univerzitetski Klinički centar u Nišu radi daljeg medicinskog zbrinjavanja.

Pripadnici leskovačke Policijske uprave su tokom dana uhapsili vozača iz Leskovca koji je bio uključen u ovu saobraćajnu nesreću. Vozaču se stavlja na teret da je nepropisno zaobišao školski autobus, što je rezultiralo teškim povredama učenika. Detalji o hapšenju i daljem postupku biće saopšteni nakon sprovođenja istrage.

Medicinsko osoblje Leskovačkog bolničkog centra pružilo je hitnu pomoć povređenom mališanu pre nego što je prebačen u Niš. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading