NOVOGODIŠNJE ŽELJE OVE DEVOJČICE SU SVE ZGROZILE: Ima samo 10 godine, a već je roditeljima na spisak dodala NAJNOVIJI telefon i sve OVO (VIDEO)

Autor: Republika/M.Ognjenović

Lifestyle

15.12.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su komentarisali da je devojčica veoma razmažena ali da to nije njena krivica.

NOVOGODIŠNJE ŽELJE OVE DEVOJČICE SU SVE ZGROZILE: Ima samo 10 godine, a već je roditeljima na spisak dodala NAJNOVIJI telefon i sve OVO (VIDEO)

Foto: Shutterstock

razmaženo dete

Nova godina nam je pred vratima, a uskoro posle nje stiže i Božić. Mnogi tada vole da daruju svojim najmilijima razne poklone, ipak, neki imaju određene zahteve.

Jedna mama je na svom TikTok nalogu podelila snimak gde njena ćerka koja ima svega 10 godina,  tražila veoma ekstravagantne poklone, od Dior cipela do "poklon ček" kartice od 150. 

Republika

Foto: TikTok/printscreen

Ni majka nije očekivala sve ovo

 

Devojčica misli da je njena mama bogata 

Sam klip je dostigao 10, 2 miliona pregledam, a njena mama Keja Džejms recituje listu želja ove male devojke. 

Prvo je tražila najnoviji model telefona, zatim popularne papuče koje koštaju "samo" 100 evra.   Nakon toga je na listi bila ružičasta ogrlica u vrednosti od 53 evra, zatim popularne patike od 300 evra, zatim šminku i poklon kartice za veoma "hit" kafu. 

Kada je sve to najbrojala, dodala je i "puno novca"!

 

@keyajames

Reading my 10 year old daughter’s christmas list because she thinks im rich ♬ original sound - Keya James

 

Njene želje ipak nisu stale, te je uskoro dopunila spisak, plus dodatak kamere za snimanje. 

Mnogi ljudi su se šokirali, kako to devojčica nije tražila ni jednu igračku, već samo ove materijalne stvari koje njoj ne priliče. 

- Šta se to dogodilo sa decom, pa ne žele više igračke? - glasio je jedan komentar.

- Kada je mama rekla da ona već ima isti vredan poklon, sve je bilo jasnije. Devojčica je navikla na neki vid materijalnog uživanja i sada želi samo još i još - napisala je jedna žena u komentaru. 

Šta vi mislite da li je devojčica preterala i ko je zaista krivac za ovakve situacije? Veoma je zabrinjavajuće što dete uopšte i zna za sve ovi i već hrli ka svim ovim "uzvišenim" i materijalnim blagostanjima. Ipak, kako mnogi korisnici TikToka navode, najveći su ovde "krivci" roditelji jer su je  oni na taj način razmazili. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading