"TI MOŽEŠ DA BUDEŠ MEĐU NAJBOLJIMA NA SVETU": De Brujne otkrio zašto je GVARDIOLA najbolji trener!

Autor:

Sport

15.12.2023

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uskoro se vraća na teren..

"TI MOŽEŠ DA BUDEŠ MEĐU NAJBOLJIMA NA SVETU": De Brujne otkrio zašto je GVARDIOLA najbolji trener!

Foto: Tanjug/AP

Tužna vest pristigla je za stručni štab Mančester sitija na početku sezone u avgustu kada je potvrđeno da, verovatno najbolji igrač Građana, Kevin de Brujne neće moći da igra fudbal sve do kraja 2023. godine, najmanje. Belgijanac je obnovio povredu tetive, a sada se i dalje nalazi u procesu rehabilitacije, mada će uskoro kraj godine i, barem po planovima, trebalo bi da se uskoro vrati na teren.

Iako bez važnog veznjaka, Siti uspeva da "gura" sezonu za sada, uz male poteškoće u Premijer ligi gde se vidi da im De Brujne i te kako nedostaje.

Kevin se neretko pojavljuje u javnosti u poslednje vreme, a sada je odlučio da govori o treneru Mančester sitija Pepu Gvardioli.

Republika

Foto: Tanjug/AP

De Brujne nakon četiri gola Vulvsima

- Pep i ja smo prilično slični, mentalno mudri, način na koji razmišljamo o fudbalu je isti, počeo je De Brujne.

Jedan od najboljih fudbalera na svetu poslednjih godina otkrio je da je Gvardiola upravo to predvideo kada mu je dao "injekciju" samopouzdanja po dolasku u Mančester.

- Prvi put kada smo razgovarali bilo je to 2016. godine kada sam se kasnije vratio sa Evropskog prvenstva. Sećam se da mi je rekao: „Ti možeš da budeš stvarno dobar fudbaler, među ćetiri najbolja na svetu“, rekao je De Brujne, pa potom nastavio:


- Rekao sam: „Vau, u redu“. To mi je dalo samopouzdanja da nastavim dalje. Imamo zaista dobar odnos. Ponekad je izuzetno emotivan kada je fudbal u pitanju, a mislim da to svi ne vide, zaklučio je Belgijanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading