OPROSTIO SE OD MAJKE KOJA JE PREMINULA PRED NJIM: Isplakao reku SUZA ZA NJOM, a onda je video šta je uradila - NEVERICA

Autor: N.J.

Lifestyle

16.12.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka bi svom detetu sve dala.

OPROSTIO SE OD MAJKE KOJA JE PREMINULA PRED NJIM: Isplakao reku SUZA ZA NJOM, a onda je video šta je uradila - NEVERICA

Foto: Instagram video/quotewindmotivation

Trenutak koji dokazuje koliko su majke požrtvovane i šta bi sve učinile da njihova deca budu dobro. Medicinsko osoblje prisustvovalo je jednom od tužnijih scena koje ćete videti, a koja tako mnogo govori i bez reči. Muškarac u elegantnom crnom odelu stoji sa osobljem bolnice dok njegovu majku voze na bolničkom krevetu. On sve vreme plače i niko ne može da ga uteši.

- Pripremam se da kažem zbogom mojoj majci poslednji put - piše u videu.

U videu je objašnjeno da je ova majka sinu dala bubreg kako bi preživeo. Čim je prevezana na bolničkom krevetu, muškarca su stavili u kolica i odvezli na operaciju koja je prethodno bila zakazana.

- Ona odlazi na svoju operaciju, a ja sam želeo da zna koliko je volim i koliko mi znači - poručuje on u videu i objašnjava da je te noći operisan.

Zahvaljujući majci i njenoj želji da mu donira bubreg, on danas živi normalno. Njegova majka je preminula u avgustu ove godine, a zahvaljujući njoj, njen sin ima priliku da nastavi život.

Foto: Instagram/quotewindmotivation

Muškarac se oprašta sa majkom u bolnici pre operacije

Nakon videa koji je javno objavljen, ljudi su izražavali žaljenje, a mogu poručivali da ostane snažan i istrajan u svojoj borbi.

"Majčinska ljubav je neprocenjiva", "Srceparajuće i neverovatno u isto vreme", "Majčina ljubav zauvek traje", "Nadam se da nisi bio sam i da si imao podršku koja ti je potrebna tokom oporavka i oproštaja. Tvoja mama neka počiva u miru", "Moj sin ima dijabetes tip 1 koji je dobio sa 16 godina. Dala bih mu svoje organe da je moguće. Sve bih dala u telu za svoju decu i unučiće", "Dirljivo i tužno", pisali su ispod videa potreseni korisnici pomenute društvene mreže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading