DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SE IPAK VRAĆA U VODITELJSKU STOLICU: Anđeli Đuričić otkazano snimanje emisije, OVO su svi detalji!

Autor:

Zabava

12.12.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno koju će emisiju voditi voditeljka Dušica Jakovljević!

DUŠICA JAKOVLJEVIĆ SE IPAK VRAĆA U VODITELJSKU STOLICU: Anđeli Đuričić otkazano snimanje emisije, OVO su svi detalji!

Foto: TV Pink

Početkom ovog meseca je kao bomba odjeknula vest da je bivša zadrugarka Anđela Đuričić dobila otkaz i da se više neće baviti voditeljstom, kao i da će ući u "Elitu" ovog meseca. Ona se potom oglasila, te navela da ovo nije istina i da nastavlja sa svojim radom, a danas je obavestila svoje fanove na društvenoj mreži Instagram da joj je snimanje emisije otkazano.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Anđela Đuričić

- Ćao, ljudi. Znam da ste već navikli da svake srede gledate moju emisiju, međutim, poslednjih dana me je uhvatio virus, pa nisam uspela da snimim emisiju. Svakako će ići repriza moje emisije, a od sledeće srede gledamo se na novim životnim pričama kao i uvek! Voli vas vaša Anđela i hvala što me pratite - poručila je, između ostloga, bivša zadrugarka putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, kad je odjeknula vest da je Anđela dobila otkaz, fanovi popularnog rijalitija počeli su sa spekulacijama da se ovo dogodilo zbog njenog odnosa sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, koja je nedavno promenila posao. 

Skoro istovremeno kao Anđela, Dušica je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram obavestila da se vraća u voditeljsku stololicu. Ona je objavila nekoliko klipova na kojima se vide i novogodišnji ukrasi.

- Da li ste spremni za najlepši praznični program? Aham, ona se vratila - poručila je Dušica Jakovljević putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading