"MNOGI SU ODUSTALI, ALI JA NIKAD NEĆU"! Dačić u nesvakidašnjoj situaciji, jer, ONA ga zove – Majka Srbija zna da sam za nju uvek tu

Autor:

Vesti

12.12.2023

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rad je stvorio čoveka, a svi mi radimo zbog nekog. Naša majka je zahtevna, i za ovih 30 godina gotovo da nema zadatka koji mi je dala, a na koji ja nisam odgovorio, kaže Dačić u spotu.

"MNOGI SU ODUSTALI, ALI JA NIKAD NEĆU"! Dačić u nesvakidašnjoj situaciji, jer, ONA ga zove – Majka Srbija zna da sam za nju uvek tu

Foto: SPS

Ivica Dačić, nosilac liste koalicije SPS-JS-Zeleni Srbije, u nesvakidašnjem predizbornom spotu, u kom dobija važan poziv i prekida sve privatne obaveze kako bi na njega odgovorio, poručio je da je za "majku Srbiju"uvek tu, što je, kako navodi kroz kadrove svojih dosadašnjih funkcija koji se smenjuju, u prethodnih 30 godina, koliko aktivno učestvuje u političkom životu, uvek činio, navodi se u saopštenju liste „Ivica Dačić – premijer Srbije“.

- Rad je stvorio čoveka, a svi mi radimo zbog nekog. Naša majka je zahtevna, i za ovih 30 godina gotovo da nema zadatka koji mi je dala, a na koji ja nisam odgovorio. Ona je stroga, a i pravedna, ali nema takta za odmor i slobodno vreme. Mogi su odustali, ali ja nikad neću - govori Dačić u predizbornom spotu svoje koalicije za predstojeće izbore 17. decembra, a potom otkriva i čiji je to poziv, usred porodičnog okupljanja, stigao, a koji ne može da čeka.

- Ona je meni najveća inspiracija i životna motivacija. Sve što njoj treba su pozitivna energija, a i qpoverenje. A u kakvom god da je problemu, majka Srbija sa mnom zna na čemu je. Zna da sam ja za nju uvek tu - poruka je nosioca liste „Ivica Dačić - premijer Srbije".

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading