SPS SE OGLASIO POVODOM INCIDENTA U BLACU: Član koji je vređao Vučića je momentalno isključen iz stranke

Autor: Tanjug

Vesti

03.12.2023

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poručuju da sa predsednikom Srbije već 11 godina imaju korektnu saradnju.

SPS SE OGLASIO POVODOM INCIDENTA U BLACU: Član koji je vređao Vučića je momentalno isključen iz stranke

Foto: Tanjug/R. PRELIĆ

Socijalistička partija Srbije saopštila je večeras Povodom objavljenog snimka na kojem se grubo vređa predsednik Republike Aleksandar Vučić, da nije reč o predsedniku Opštinskog odbora SPS u Blacu, već o licu koje je bilo u grupi građana, koja se pridružila SPS-u. 

"Taj pojedinac je odmah danas isključen iz stranke i razrešen svih funkcija u Blacu. Tako će biti sa svima koji ne poštuju politiku Socijalističke partije Srbije. Želimo da uputimo izvinjenje predsedniku Aleksandru Vučiću, sa kojim Socijalistička partija Srbije i naš predsednik Ivica Dačić, imaju veoma korektnu saradnju 11 godina, sa ciljem da tu saradnju nastavimo i posle decembarskih izbora u interesu Srbije'', navodi se u saopštenju SPS.

Predsednik Vučić podelio je večeras video-snimak na kojem lider Socijalističke partije Srbije iz Blaca vređa predsednika države.

Na Instagram porfilu "avucic" objavljen je video na kojem se, kako se navodi, može videti ''lider SPS iz Blaca'' dok peva pesmu u kojoj otvoreno vređa predsednika.

- Toliko o inventivnim programima i planovima za budućnost Srbije. I zato, Srbija ne sme da stane - napisao je Vučić uz podeljeni video snimak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (44)

Loading
Kaskad

03.12.2023 20:39

Zna Dačić da ne sme zbog pojedinaca da izgubi liniju ka vlasti. Jedino dugoročno učešće na vlasti može da ima sa SNS, sa opozicijom može samo da pomogne da se Vučić sruši, ali koliko sutra je onda i on gotov.

Bogdan

03.12.2023 20:40

Kako je Dačić počeo trebao bi minimum polovinu stranke da isključi.

Ena

03.12.2023 20:42

Socijalisti su isti kao i svi ostali iz opozicije, spremni da dođu na vlast sa bilo kim i po svaku cenu.

Мiraš

03.12.2023 20:43

Извињење је уследило ,али после овог снимка како народ да верује СПС-у кад једно мисле и раде ,а друго причају.