FANOVI RIJALITIJA TVRDE: Anđela Đuričić dobila OTKAZ zbog Dušice Jakovljević!

Autor:

Zabava

02.12.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama pojavila se teorija da je bivša zadrugarka dobila otkaz zbog voditeljke!

FANOVI RIJALITIJA TVRDE: Anđela Đuričić dobila OTKAZ zbog Dušice Jakovljević!

Foto: ST/Dragan Kadić

Kako je Republika danas pisala, bivša zadrugarka Anđela Đuričić je nakon šest meseci rada na televiziji dobila otkaz. 

- Anđela više neće biti voditeljka, prekinuta je saradnja sa njenim poslodavcima, dobila je otkaz - otkrio je za naš portal izvor koji je dobro obavešten.

Na društvenim mrežama povela se polemika o Anđelinom otkazu, a mnogi smatraju da je za njega zaslužna voditeljka Dušica Jakovljević.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M.M./ATAImages

Anđela Đuričić i Dušica Jakovljević

"Da li je Dušica Jakovljević uticala na otkaz Anđele Đuričić?", zapitali su se fanovi rijalitija na društvenim mrežama. "Indirektno dan, mala se očito povukla, to joj je super potez", "Sad će Anđela na RED TV", "Istekao njoj ugovor, kako sam danas čitala. A piše se da ulazi u Elitu... Možda kad uđe Zvezdan, da i ona uđe...", "Moje mišljenje je da je Anđeli istekao ugovor, a da ga zbog Dušice nije produžila...", samo su neki od komentara.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Dušica i Anđela na premijeri filma Ace Lukasa

Podsetimo, nekadašnje voditeljke "Elite" i bivša učesnica rijalitija "Zadruga" srele su se nedavno na premijeri filma Ace Lukasa. Inače, kako je naš izvor otkrio, Anđela posle otkaza planira da uđe u "Elitu".

- Anđela je prekinula saradnju sa prethodnom televizijom i želi da se vrati na Pink i ponovo učestvuje u rijalitiju. Stupila je u kontakt sa članovima produkcije, ali oni još uvek nisu doneli zvaničnu odluku - otkriva za naš portal izvor koji je dobro obavešten.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Đuričić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading