ANĐELA DOBILA OTKAZ: Đuričićeva raskrstila sa televizijom, više nije VODITELJKA!

Autor:

Zabava

02.12.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša zadrugarka prekinula saradnju, više nije voditeljka!

ANĐELA DOBILA OTKAZ: Đuričićeva raskrstila sa televizijom, više nije VODITELJKA!

Foto: ST/Dragan Kadić

Anđela Đuričić

Bivša zadrugarka Anđela Đuričić poslednjih šest meseci bavila se voditeljstvom, a kako Republika saznaje, došlo je do prekida saradnje. Naime, nakon neuspešnog angažmana, Anđela je odlučila da raskrsti sa televizijom.

- Anđela više neće biti voditeljka, prekinuta je saradnja sa njenim poslodavcima, dobila je otkaz - otkrio je za naš portal izvor koji je dobro obavešten.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Đuričić

Podsetimo, Anđela je u "Zadrugu 5" ušla kao smerna i atraktivna devojka iz Đenovića. Frizerka je u petoj sezoni ovog rijalitija bila zaljubljena u Mateju Matijevića, a naredne sezone napravila je haosa sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem.

Njihov turbulentni odnos obeležio je "Zadrugu 6", a pred sam kraj rijalitija je diskvalifikovana jer je nasrnula na Maju Marinković, koja je prethodno bila sa Slavnićem. Veza Anđele i Zvezdana nije potrajala nakon završetka rijalitija, a ona ga je tužila.

Republika

Foto: TV Pink/printscreen

Anđela Đuričić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
zveki

02.12.2023 14:01

Pa kada nije više udisala šefove gasove iz debelog creva kao meni. Moja mala u zaborav pala je više za ustanovu Laza majkina maza nego za TV. Otkaz je posledica dolaska alkoholičarke Duše na Hajp , pa ne mogu u jedno preduzeće dve budale. Jedna je sasvim dovoljna , a ta jedna vredi za njih pet. I jedna i druga su prdina bara...