ŠTA SE DESILO DUŠICI JAKOVLJEVIĆ?! Voditeljka drastično izgubila kilograme, ne liči na sebe (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

25.11.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok promena bivše voditeljke Pinka!

ŠTA SE DESILO DUŠICI JAKOVLJEVIĆ?! Voditeljka drastično izgubila kilograme, ne liči na sebe (FOTO)

Foto: Republika TV

Dušica Jakovljević

Vest o odlasku Dušice Jakovljević sa ružičaste televizije iznenadila je mnoge. Voditeljka, koja je bila omiljeno TV lice rijaliti formata, odlučila je da se povuče sa malih ekrana. Ona je, inače, tokom svoje karijere bila poznata po trudu uloženom u očuvanje svog fizičkog izgleda, a poslednjih meseci je primećeno da je drastično smršala.

Naime, u jednom intervjuu, Dušica je otkrila da je tokom perioda kada je smršala, jednostavno izgubila apetit.

- Jeste, nisam jela. Pijem jednu vodu, ima da se kupi sada. Jednostavno, nije mi se jelo... Imam ja te periode. Kada jedem samo određenu hranu, tipa jedem samo ajvar i hleb. Doručkujem uglavnom nešto iz pekare. Jedem kiselo mleko, jogurt ili burek. Burek obožavam - izjavila je Dušica nedavno za domaće medije.

Inače, pored gubitka kilograma, Jakovljevićeva je nedavno prošla kroz nekoliko estetskih zahvata, uključujući operaciju grudi, devijaciju nosa, kao i liposukciju ruku i podbratka. Ovi zahvati su, kako je navela, bili motivisani zdravstvenim problemima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading