PRVO POJAVLJIVANJE SANJE MARINKOVIĆ NA TELEVIZIJI: Isplivao snimak star skoro TRI DECENIJE, šest godina radila BEZ PLATE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.12.2023

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo pojavljivanje Sanje Marinković na televiziji bilo je u jutarnjem programu RTS-a!

PRVO POJAVLJIVANJE SANJE MARINKOVIĆ NA TELEVIZIJI: Isplivao snimak star skoro TRI DECENIJE, šest godina radila BEZ PLATE! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Sanja Marinković

Voditeljka Sanja Marinković se samo 22 godine pojavila prvi put na televiziji. Tada je radila na RTS-u, a prvo pojavljivanje bilo joj je u jutarnjem programu, gde je čitala vesti. Pojavio se snimak na društvenim mrežama, gde se vidi kako je popularna voditeljka tada izgledala.

Ona je nedavno u emisiji "Zvezde Granda Specijal" otkrila kako je izgledalo njeno prvo radno iskustvo. Kako je tada istakla, početak joj nije bio lak i sama je morala da uči i da se snalazi.

Imala sam 22 godine. RTS u to vreme nema šminkera ujutru na smeni, nema ni ključ ujutru od šminkernice. Tebe dovezu i puste te. Ne postoji garderoba, ne postiji frizer, ništa. Ja sam se uveče fenirala kod kuće, sama sam se tapirala i sama sam se šminkala, a ja ni danas ne znam da se našmikam sama. Obzirom da nije postojala garderoba, meni je sve šila moja mama za jutarnji program te komplete. Tamo je bio fundus sa nekim kostimima to nije bio ni moj stil, ni broj - ispričala je voditeljka u emisiji.

Kako je dalje otkrila, šest godina je radila bez plate.

- Radila sam 6 godina bez dinara. Bili su honorari koji su bili obećani, nikad isplaćeni. Onda kada su mi isplatili desila se inflacija i to nije vredelo ništa. To je bilo vreme Miloševića urednici su nas kažnjavali za svaku izgovorenu reč koja nije bila adekvatna i sećam se da sam dobila kaznu ukinut honorar, i pitala sam se koji honorar kada ga nikad nisam dobila - ispričala je ona.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sanja Marinković

Pre ulaska u novinarski svet, Sanja je radila u londonskom butiku gde je takođe imala svoje muke. Dodatno zarađivanje bilo joj je neophodno, pa je radila u butiku, prodavala farmerke, ali i u poslastičarnici. Ovi detalji otkrivaju njenu snalažljivost i spremnost da se bori za svoj egzistenciju, čak i kroz težak fizički rad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading