ENGLESKI VELIKAN ŽELI MURINJA NA KLUPI: Bogati vlasnici pikirali Portugalca!

Autor:

Sport

13.12.2023

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hoće li se Murinjo vratiti u Premijer ligu!

ENGLESKI VELIKAN ŽELI MURINJA NA KLUPI: Bogati vlasnici pikirali Portugalca!

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Žoze Murinjo ove sezone predvodi Romu na vrlo uspešan način. Vučica se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji domaće Serije A, dok u drugom po rangu klupskom takmičenju na staarom kontinentu Ligi Evrope zauzima drugu poziciju sa dva boda manje u odnosu na prašku Slaviju kolo pre kraja.

Mnogi sumnjaju u njega, ali jedno je sigurno - gde god da ode, temperamentni stručnjak vrati dobrim rezultatima. Uostalom, sa Romom je osvojio i prvo izdanje Lige konferencije.

Sada dobri ovosezonski rezultati dolaze na naplatu u vidu potražnje za portugalskim stručnjakom. Kako prenose italijanski mediji, za njega je ozbiljno zainteresovan Njukasl.

Na klupi Svraka trenutno sedi Edi Hau koji je uveo klub po prvi put u Ligu šampiona nakon 20 godina, međutim, bogati vlasnici izgleda nisu zadovoljni njegovim učinkom ove sezone. Njuka se nalazi na sedmoj poziciji u Premijer ligi, dok je nakon penala koji je podigao prašinu protiv PSŽ u prošlom kolu znatno smanjila šanse da se nađe u nokaut fazi nekog evropskog takmičenja. Večeras će odlučiti o svojoj sudbini protiv Milana i sigurno je da će taj susret umnogome uticati na dalji razvoj situacije.

Murinjo ima jednu od najbogatijih trenerskih karijera i o njegovim kvalitetima ne treba trošiti reči. Vodio je mnoge evropske velikane - Benfiku, Porto (s kojim je osvojio prvu čuvenu titulu u Ligi šampiona 2004.), Čelsi, Inter (osvojio čuvenu tripletu 2010.), Real Madrid, Mančester junajted, Totenhem i sada Romu.

Videćemo hoće li bogatoj karijeri pridodati i još jedan klub koji se, polako ali sigurno, penje među najbolje u Premijer ligi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading