MURINJO BACIO OKO NA SRBINA: Portugalac u reprezentativcu Srbije vidi spasioca

Autor:

Sport

17.11.2023

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roma ima velike probleme zbog povređenih fudbalera.

MURINJO BACIO OKO NA SRBINA: Portugalac u reprezentativcu Srbije vidi spasioca

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Žoze Murinjo ne može bez Srba! Portugalski trener godinama je sarađivao sa Nemanjom Matićem u Čelsiju, Mančester junajtedu i Romi, a kada mu je nekadašnji reprezentativac otišao on je krenuo u potrebu za novim Srbinom. Ako je verovati glasinama iz Italije, Specijalni je rešenje pronašao u reprezentativcu Srbije Nikoli Milenkoviću.

"Vučica" ima problema pošto se Kris Smoling povredio, Kumbula je i dalje van terena, a Ivan Endika će u januaru biti na Kupu afričkih nacija, te je jedan od prioriteta tima iz Serije A da angažuju novog štopera. Govoreći za Ladi Radio, posrednik u fudbalskim transferima Anđelo Arkilja je govorio o interesovanju Rome za centralnog beka Fjorentine.

Foto: Tanjug/AP

 

- Koliko znam, Roma želi Milenkovića, ali "viola" traži mnogo novca - rekao je Arkilja.

Milenković je u Fjorentinu stigao 2017. iz Partizana u transferu od 5.500.000 evra. Za "ljubičaste" je odigrao 225 utakmica i postigao 18 golova, a dva od tih pogodaka dao je Romi. Prošle sezone je bio standardan u 42 utakmice, učestvovao je u dobrim rezultatima tima iz Firence koji je prošle takmičarske godine stgao do finala Lige konferencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading