CRNA UDOVICA IZ KLOKOČEVCA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA SVE! Meštani nisu mogli da veruju na šta je Slađana spremna, a nesrećna deca tuguju već četiri meseca!

Autor:

Hronika

17.11.2023

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre četiri meseca zatečeno je ugljenisano telo nesrećnog Dejana Paunovića u automobilu.

CRNA UDOVICA IZ KLOKOČEVCA NE PRESTAJE DA ŠOKIRA SVE! Meštani nisu mogli da veruju na šta je Slađana spremna, a nesrećna deca tuguju već četiri meseca!

Foto: Facebook

Meštani Klokočevca kod Majdanpeka i dalje se suočavaju sa uznemirujućim detaljima stravičnog zločina koji se dogodio pre četiri meseca.

Slađana Paunović (28) iz istog sela, zajedno sa Dejanovim najboljim prijateljem Srećkom M. (25), organizovala je brutalno ubistvo svog supruga.

Nesrećnog Dejana Paunovića, čije je telo pronađeno u ugljenisanom automobilu, Srećko i njegov maloletni rođak prvo su pretukli Dejana, nakon što ih je Slađana informisala o njegovom kretanju.

Za ovu okrutnu uslugu, Slađana im je navodno platila 100 evra, obezbedila sve i čak im dala njegovu platnu karticu.

Nakon zločina, troje osumnjičenih su se, kao da se ništa nije dogodilo, uputili na svadbeno veselje.

Republika

Foto: Društvene mreže

 

Uhapšeni Srećko M. je najbolji drug pokojnog Dejana Paunovića, a sumnja se da je sa njim imala tajnu vezu upravo Slađana. Ona je zajedno sa njim i njegovim maloletnim rođakom do tančina isplanirala ubistvo svog muža Dejana. Davala im je informacije o njegovom kretanju, a za sve im je dala 100 evra. Navodno im je čak obezbedila drvene palice, kojima su nasmrt premlatili Dejana. Čak su i njegovu garderobu spalili. Neki meštani pričaju da se maloletnik pre hapšenja pijan izlanuo da je dobio 100 evra da ubiju Dejana, a da je zatim trebalo da mu da još nekoliko hiljada dinara.

Slađana je javnost obmanjivala tugom za suprugom, dok su detalji ovog zločina sada izašli na videlo.

Meštani su potvrdili da su imali sumnje u odnos između Slađane i Srećka, koji su godinama održavali tajnu vezu iza leđa nesrećnog Dejana.

Ovaj zločin je ostavio selo u potpunom šoku, a troje osumnjičenih, koji su pali na poligrafu, suočavaju se sa ozbiljnim optužbama za planiranje i izvođenje ovog stravičnog ubistva.

Građani i porodica tragično preminulog Dejana traže pravdu dok zajedno pokušavaju da shvate mračne motive koji su doveli do ovog užasnog čina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading