DOBRODOŠAO U "PAKAO"! Navijači Intera spremaju JEZIVI doček za IZDAJNIKA!

Autor:

Sport

27.10.2023

18:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač "vučice" Romelu Lukaku zaigraće u nedelju protiv svog dojučerašnjeg kluba.

DOBRODOŠAO U "PAKAO"! Navijači Intera spremaju JEZIVI doček za IZDAJNIKA!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Intera

Najzanimljivija utakmica 10. kola Serije A igra se na "Olimpiku", gde će Roma u derbiju italijanskog šampionata ugostiti fudbalere Intera.

Ništa ne bi bilo čudno uoči predstojećeg spektakla, da navijači nero-azura ne pripremaju posebnu "dobrodošlicu" za svog doskorašnjeg ljubimca Romelua Lukakua.

Belgijski reprezentativac proglašen je izdajnikom u Milanu, budući da je upravo iz Intera, posle pozajmice iz Čelsijia, pojačao redove ljutog rivala u borbi za titulu, ekipu Rome.

Očekivalo se da će Lukaku kada mu je istekla pozajmica od strane "plavaca", potpisati višegodišnji ugovor s Inzagijevim timom, međutim, on je odlučio da pređe u "vučicu" na novu pozajmicu, što je razbesnelo tifoze bivšeg prvaka Serije A.

 

 

Kako prenosi "Gazeta delo sport", navijači Intera pripremili su "paklenu dobrodošlicu", jer planiraju da podele 50.000 pištaljki gledaocima, uz uputstvo da se oglase svaki put kada Belgijanac bude u kontaktu s loptom.

Najtiražniji italijanski medij podseća da je sličan tretman doživeo i legendarni bivši fudbaler Luis Nazario da Lima Ronaldo. Brazilac je od 1997. do 2002. igrao za Inter, a 2007. bio deo tima Milana u gradskom derbiju.

Za glavnog sudiju derbija određen je provereni Fabio Mareska, ipak, mediji na Apeninima podsećaju da arbitar može da prekine meč uvek, ako smatra da pištaljke s tribina ometaju aktere utakmice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading