PUKLO U RIMU! Murinjo dobio ULTIMATUM! Evo šta je POTREBNO da uradi, kako bi SAČUVAO posao!

Autor:

Sport

07.10.2023

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portugalski stručnjak pred velikim izazovima.

PUKLO U RIMU! Murinjo dobio ULTIMATUM! Evo šta je POTREBNO da uradi, kako bi SAČUVAO posao!

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Ni dovođenje velikog broja pojačanja, nisu pomogla Romi da zablista na početku Serije A. Iako su navijači "vučice" maštali o borbi za titulu, odnosno, napadu na trofej Lige Evrope, snovi su se srušili posle samo nekoliko utakmica pošto je sezona krenula.

Naime, ekipa koju vodi Žoze Murinjo je u katastrofalnoj formi, a ceh loših rezultata mogao bi da plati upravo Portugalac. 

Mnogi su mislili da je Posebni nedodirljiv u Rimu sve dok "Korijere delo sport" nije objavilo da je uprava "vučice" pred njega stavila ultimatum - ili pobeda protiv Kaljarija ili otkaz! 

Sudeći po formi ovih rivala, sve osim pobede Rome predstavljalo bi senzaciju, obzirom da je Kaljari "zakucan" na dno tabele italijansko prvenstva, sa samo dva osvojena boda u prvih sedam utakmica. Verovatno bi zato novi prosuti bodovi naterali Rimljane na rezove kojima se malo ko nadao uoči starta sezone. 

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Još tokom leta je Žoze Murinjo bio na izlaznim vratima Rome, ali tada svojevoljno. Podsetimo, Portugalac je na stolu imao basnoslovnu ponudu iz Saudijske Arabije, međutim, odlučio je da ostane u "večnom gradu" s ciljem da "vučica" naredne sezone osvoji titulu. Govorilo se i o odlasku u Pariz Sen Žermen, međutim, ta informacija se ispostavila neistinitom.

Po mnogima jedan od najboljih trenera na svetu je na klupu Rome stigao pre dve sezone, dok je sa Rimljanima osvojio pehar već u prvoj godini. Tada se klub sa Olimpika okitio peharom u Ligi konferencija, izborivši učešće u Ligi Evrope.

Prošle sezone igrali su finale drugog po rangu UEFA takmičenja, ali ih je u finalu zaustavila Sevilja, rekorder po broju titula u ovom rangu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading