ODLAZI S MARAKANE! Fudbaler Zvezde dobio POZIV koji se ne ODBIJA!

Autor:

Sport

07.10.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve zahvaljujući sjajnim partijama.

ODLAZI S MARAKANE! Fudbaler Zvezde dobio POZIV koji se ne ODBIJA!

Foto: Starsport

Napadač Crvene zvezde Žan Filip Kraso je ovog leta stigao na Marakanu i već posle uvodnih mečeva potvrdio epitet pojačanja. Preciznije, sjajni centarfor je tokom priprema i u utakmicama na početku sezone konstantno postizao golove i delio asistencije, što nije prošlo nezapaženo.

Uprkos činjenici da u drugom delu sezone ne briljira kao ni ostatak tima, selektor Obale Slonovače Žan Luij Gase pozvao je bivšeg golgetera Sent Etjena za predstojeće mečeve reprezentacije ove afričke države.

Foto: Starsport

Žan Filip Kraso

Osim Krasoa, selektor Gase je od napadača pozvao Kristijana Kuamea iz Fiorentine, Maksa Gradela iz turskog Gacijantepa, Džonatana Bambu iz španske Selte, Simona Adingra iz premijerligaša Brajtona, kao i Vilfreda Zahu, fudbalera Galatasaraja iz Istanbula.

Zvezdin fudbaler je za reprezentaciju debitovao 2022. godine i do sada je zabeležio šest nastupa i postigao dva pogotka. Sada će nakratko napustiti Marakanu i odazvati se pozivu koji se ne odbija, a to su obaveze prema nacionalnom timu.

Poslednji meč Lige šampiona protiv Jang Bojsa, koji je završen remijem (2:2), Kraso je obeležio asistencijom kod drugog izjednačujućeg gola srpskog prvaka, a akciju je krunisao Osman Bukari.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading