ŠVAJCARCI OTPISALI HEROJA JANG BOJSA: Dao gol Zvezdi, rekao da ŽELI DA IGRA za Srbiju, pa OTPAO sa spiska!

Autor:

Sport

06.10.2023

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Ugrinić je imao par turbulentnih dana..

ŠVAJCARCI OTPISALI HEROJA JANG BOJSA: Dao gol Zvezdi, rekao da ŽELI DA IGRA za Srbiju, pa OTPAO sa spiska!

Foto: Tanjug/AP

Filip Ugrinić

Fudbaleri Crvene zvezde i Jang Bojsa su odigrali nerešeno 2:2 u drugom kolu G grupe Lige šampiona na Marakani, a jedan od pogodaka za tim iz Berna postigao je Filip Ugrinić.

U izjavi za sprske medije nakon meča, mladi fudbaler nije krio sreću, a rekao je da bi voleo da nastupa za reprezentaciju Srbije.

- Šta da vam kažem, postoji želja! Ništa nisam čuo za sada. Švajcarska se javila, tako da videćemo kako će da ispadne. Nije samo na meni, treba tu interes obe strane, za sada je tu interes Švajcarske - rekao je Ugrinić.

Republika

Foto: Starsport

Filip Ugrinić i Mirko Ivanić

 

Ovo je izgleda naljutilo selektora  Švajcarske Murata Jakina, koji je Ugrinića odlučio da izostavi sa spiska, a celu situaciju je i objasnio.

- Njegovo je pravo, ovo je situacija koja je postojala s nekoliko igrača. Naravno, sve dok ne odigra, ima pravo da bira. Ne želimo da ga pozovemo u reprezentaciju samo da bismo ga osigurali, tu postoje razgovori i obaveza. Svakako, pričamo - rekao je Jakin.

Ovo ostavlja otvorene šase za fudbalsku reprezentaciju Srbije. Ugrinić nije debitovao za Švajcarsku, tako da bi imao pravo nastupa za Srbiju.

Naravno, poslednju reč imaće FSS i selektor Dragan Stojković. Ukoliko procene da je Filip igrač koji može da pomogne, sigurno će ući u konkurenciju.

Ostaje da se vidi kako će se razvijati dalja situacija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading