DAO GOL NA MARAKANI, PA GLASNO PORUČIO: Želim da igram za Crvenu zvezdu i Srbiju!

Autor:

Sport

05.10.2023

00:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezista Jang Bojsa ima 24 godine i voleo bi da obuče dres "orlova", kao i prvaka naše zemlje.

DAO GOL NA MARAKANI, PA GLASNO PORUČIO: Želim da igram za Crvenu zvezdu i Srbiju!

Foto: Tanjug/AP

Filip Ugrinić

Fudbaleri Crvene zvezde i Jang Bojsa odigrali su na stadionu "Rajko Mitić" sjajnu utakmicu, u drugom kolu Lige šampiona, a ona je završena bez pobednika.

Posle meča je svoje utiske izneo vezista "mladih momaka" Filip Ugrinić.

- Bila je teška utakmica na Marakani. Za mene se danas ostvario san. Mislim da je 2:2 logičan i realan rezultat. Oni su nas stisli na kraju. Mi smo bili pasivni tako da su oni zaslužili taj gol. U ligi šampiona ne smeš samo da čekaš da prođe vreme. Zvezda je imala šanse i bilo je pitanje kada će da padne gol. Nismo ih iznenadili samo početkom drugog poluvremena, već i krajem prvog. Imali smo još jednu dobru šansu. Trebalo nam je 25 minuta na početku da se naviknemo na stadio, na atmosferu", počeo je Ugrinić pa nastavi: "Bila mi je cela porodica ovde danas. Čuo sam o atmosferi. Nikada do večeras nisam bio na stadionu iako sam navijao za Zvezdu. Specijalan momenat za mene - rekao je Srbin iz Švajcarske.

Veruje Ugrinić da će Zvezdi biti dosta teže u Bernu.

Kako su mediji pisali o Zvezdi ovde, tako su mediji u Švajcarskoj pisali o Jang Bojsu. Znali smo koliko je važna utakmica. Delimo bodove, idemo dalje, ali mislim da će biti drugačija utakmica kod nas kući. Drugačiji teren, drugačija atmosfera. Na veštačkoj travi u Bernu svaki klub koji dođe suočava se sa problemima.

Republika

Foto: Starsport

Filip Ugrinić u duelu sa Mirkom Ivanićem

Ima jedan san za koji želi da postane java.

- Ja bih voleo jednog dana da obučem dres Crvene zvezde. Voleo bih jer sam i kao dete nosio taj dres. Otac mi je veliki zvezdaš, drugovi, porodica. Radovao sam se kada sam video kada smo završili u istoj grupi. Bilo bi lepo, ali nikad se ne zna - otkrio je Filip.

Upravo je Ugrinić dao gol za 1:1 na Marakani.

Nije to bila uigrana akcija. Ovakve stvari ne možete da planirate u fudbalu. Trener nam je rekao da izađemo na teren s istim stavom sa kojim smo završili prvi deo igre. U fudbalu često radi insinkt, a ja sam imao malo sreće da sam stigao do lopte pre golmana. Lepa uspomena. Jesam postigao gol, ali ne bih rekao da sam bio jedan od najboljih. Deo moje krivice je kod prvog primljenog gola.

Osim što sanja dres Crvene zvezde, ima i još jednu želju.

Postoji želja da igram za Srbiju. Za sada nisam čuo (o pozivu Srbije). Za sada se samo Švajcarska javila. Videćemo kako će ispasti. Nije samo na meni. Treba videti postoji interesovanje sa obe strane, јеr se trenutno interesuje samo Švajcarska - podvukao je Ugrinić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading