LEGENDARNI FUDBALER OPTUŽEN ZA SILOVANJE! Preti mu VIŠEGODIŠNJA robija!

Autor:

Sport

07.10.2023

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni bivši argentinski reprezentativac Klaudio Kaniđa našao se u problemima.

LEGENDARNI FUDBALER OPTUŽEN ZA SILOVANJE! Preti mu VIŠEGODIŠNJA robija!

Foto: www.profimedia.rs

Legendarni argentinski fudbaler Klaudio Kaniđa upao je u neprijatnu situaciju. Naime, bivši napadač, koji je uz pokojnog Dijega Maradonu, obeležio Mundijal u SAD zbog dopinga, kako prenosi britanski "Sun", optužen je za silovanje svoje supruge i preti mu 15 godina robije!

Marijana Nanis, inače supruga nekadašnjeg fudbalera, izjavila je da ju je Kaniđa silovao početkom maja 2018. godine u luksuznom hotelu u Buenos Ajresu.

Klaudio Kaniđa se žalio i pokušao da izbegne kaznu, ali je Krivično odeljenje argentinskog Apelacionog suda odbilo sve njegove žalbe i potvrdilo optužnicu.

Foto: www.profimedia.rs

Klaudio Kaniđa i Sofija Boneli

Podsećanja radi, Kaniđa se od supruge razveo u julu 2019. godine i sada je u vezi sa 30 godina mlađom manekenkom, Sofijom Boneli.

On je poznat po svom burnom životu. a tokom karijere igrao je za Atalantu, Romu, Boku Juniors, Dandi, Benfiku i bio učesnik tri Svetska prvenstva.

Karijeru je završio 2004. godine u Kataru, igrajući za istoimeni klub. U reprezentaciji aktuelnih šampiona Mundijala, odigrao je 50 mečeva i dao 16 golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading