ISPLIVALA PRVA FOTKA SA DEVITOVOG TAJNOG VENČANJA: Džehva blista u elegantnom izdanju! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.10.2023

09:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni reper Devito stao je na ludi kamen, ceremonija održana u najvećoj tajnosti!

ISPLIVALA PRVA FOTKA SA DEVITOVOG TAJNOG VENČANJA: Džehva blista u elegantnom izdanju! (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages, Pixabay.com

Reper David Ljubenović, poznatiji kao Devito, danas se zakleo na večnu ljubav sa svojom devojkom, koju je verio pre nekoliko meseci. Mladi izvođač organizovao je sve u apsolutnoj tajnosti, pa je od svojih 70-tak gostiju zahtevao da potpišu ugovor o poverljivosti, te je svakom od njih zabranjeno da koriste mobilni telefon, kako se ne snimci i fotografije ne bi pojavili u javnosti, pisali su domaći mediji. 

Republika

Foto: Shutterstock, ATA Images

Devito tajno venčanje

Danas se na društvenim mrežama pojavila prva fotografija, za koju se piše da je upravo sa njegovog venčanja, a radi se o pevačici Teodori Džehverović.

Poznato je da pored toga što Teodora i Devito rade sa istim timom i imaju zajedničke pesme, da su i jako dobri prijatelji i očekivano je da se ona pojavi na ovako velikom i bitnom  događaju popularnog repera.

Naime, Teodora je juče podelila fotografije u elegantnoj crnoj haljini, a korisnici društvene mreže Tviter odmah su povezali da je tako sređena išla na venčanje svog prijatelja. 

- Teodora pronađena prelepa na Devitovoj svadbi - napisao je korisnik. 

 

 

Podsećamo, juče je za naš portal izvor sa venčanja otkrio detalje svečane ceremonije i dekoracije, ali i to da je storogo bilo zabranjeno da se slika i snima. 

Iskrena da budem, malo sam ostala šokirana zbog svega što se izdešavalo, kad smo ušli, bila je gusta magla puštena, crna dekoracija, crni stoljnaci, baš mi je sve bilo nekako čudno. Atmosfera je bila dosta zaista, ali nismo smeli ni da slikamo, ni snimamo, tako nam je bilo rečeno - priča izvor za Republiku i dodaje:

Mlada je zaista bila prelepa, a nismo smeli da slikamo, ni snimamo, jer David odnosno Devito nije nosio masku. Svi smo to ispoštovali, zato i ne mogu da priložim fotografije. Bilo je kažem vam, sve nekako čudno, ali eto, valjda i mi idemo u korak sa svetom što se kaže.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Devito

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading