NAJNOVIJE INFORMACIJE O PANKOVU! Bivši fudbaler Zvezde STIGAO u Poljsku, ali ima OGROMAN problem!

Autor:

Sport

07.10.2023

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv iskusnog štopera su Holanđani podigli optužnicu.

NAJNOVIJE INFORMACIJE O PANKOVU! Bivši fudbaler Zvezde STIGAO u Poljsku, ali ima OGROMAN problem!

Foto: www.profimedia.rs

Neviđeni skandal obeležio je utakmicu drugog kola Lige konferencija između AZ Alkmara i Legije. Pošto je utakmica u Holandiji završena pobedom domaćina od 1:0, bivši fudbaler Crvene zvezde Radovan Pankov i njegov saigrač Žozue uhapšeni su u Alkmaru, a iza rešetaka su proveli celu noć, pre nego što su u petak u popodnevnim časovima pušteni na slobodu.

Ekspedicija Legije ekspresno je krenula put Varšave, preko Amsterdama, a u poljsku prestonicu stigli su malo pre ponoći, prenosi portal "Przegladsportovwy". 

 

 

Let iz Amsterdama kasnio je sat vremena zbog čega se njihov dolazak u Varšavu odužio. Prema pisanju poljskih medija, oba fudbalera i Pankov i Žozue su bila veoma iscrpljena, pa su su samo prošli kroz aerodrom i seli u taksi koji ih je tamo čekao.

Poljaci dodaju da je Radovan Pankov na sebi imao opremu po završetku utakmice, budući da je po izlasku iz stadona uhapšen! 

Prema rečima tamošnjeg novinara Roberta Blonskog, oba fudbalera puštena su bez kaucije, ali je protiv Radovana Pankova podignuta optužnica, kako se navodi, zbog narušavanja telesnog integriteta jednog policajca. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading