SJAJNE VESTI: Pankov VEČERAS IZLAZI iz ZATVORA!

Autor:

Sport

06.10.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove informacije o slučaju srpskog fudbalera.

SJAJNE VESTI: Pankov VEČERAS IZLAZI iz ZATVORA!

Foto: www.profimedia.rs

Srpski fudbaler i defanzivac Legije Radovan Pankov biće pušten iz zatvora i večeras bi trebalo da doputuje u Poljsku, javlja poljski novinar Marćin Šimčik!

Podsetimo,  Radovan Pankov, fudbaler Legije iz Varšave uhapšen je u četvrtak uveče u Alkmaru i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati zbog nereda u kojima nije učestvovao. On je navodno bio u autobusu kada se nekoliko igrača njegovog kluba verbalno sukobilo sa policijom koja nije htela da ih pusti u autobus, a onda su sevnuli pendreci i usledila su hapšenja.

Tim povodom danas je vanrednu konferenciju za medije održao predsednik Legije Darijuš Mioduski, koji je izjavio da UEFA radi na tome da Pankova puste iz zatvora. Kako javlja novinar "Legija.net" Marćin Šimčik, Srbin i Portugalac uskoro će biti pušteni iz zatvora i večeras bi trebalo da doputuju u Varšavu.

 

 

Holandska policija ima pravo da ih zadrži 72 sata, ali prema svemu sudeći će duo Legije biti pušten ranije.

Predsednik Legije Darijuš Mioduski ogorčen je onim što se dogodilo.

- Bio sam na mnogim gostovanjima, ali nikada nisam video da naš tim i osoblje budu napadnuti od strane obebeđenja i policije. Ovo je presedan na globalnoj skali. Nećemo dozvoliti da ovo prođe - rekao je Mioduski.

Ostaje nada da će fudbaleri večeras biti pušteni na slobodu, kao što je najavljeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading