OTKRIVAMO: Pankova TERETE po VIŠE TAČAKA! Može DANIMA da OSTANE U ZATVORU!

Autor:

Sport

06.10.2023

14:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nove informacije o zadržavanju Radovana Pankova.

OTKRIVAMO: Pankova TERETE po VIŠE TAČAKA! Može DANIMA da OSTANE U ZATVORU!

Foto: www.profimedia.rs

 Kako pišu poljski mediji, Radovan Pankov i Žosue biće optuženi po dve tačke.

Fudbaler Legije bi mogli da odgovaraju za narušavanje javnog reda i mira, kao i za napad na službeno lice! Pankov može da ostane u pritvoru čak 72 sata.

Fudbaleri poljskog tima nisu ostali sami u Holandiji. Uz njih su tim menadžer Konrad Pašnjevski, kao i advokat Pjotr Mijekus.

Podsetimo,  Radovan Pankov, fudbaler Legije iz Varšave uhapšen je u četvrtak uveče u Alkmaru i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati zbog nereda u kojima nije učestvovao. On je navodno bio u autobusu kada se nekoliko igrača njegovog kluba verbalno sukobilo sa policijom koja nije htela da ih pusti u autobus, a onda su sevnuli pendreci i usledila su hapšenja.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Radovan Pankov

 

Prema informacijama iz Holandije, Pankov je izveden iz autobusa i samim tim nije bio deo grupe koja je negodovala ispred, ali ako je suditi na osnovu informacija do kojih su došli mediji u Poljskoj, njemu Holanšani pokušavaju da prišiju svu krivicu.

U policijsku stanicu je posle utakmice priveden i kapiten Žosue Peškeiro i prenoćili su u pritvoru, ali ako je suditi na osnovu priče novinara Tomaž Vlodračuk Portugalac ni za šta nije kriv, pa se nameće zaključak da svu krivicu pokušavaju da prišiju Srbinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading