RADOVAN NAM SE JOŠ NIJE JAVIO: Sestra Pankova EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU otkrila šta im je advokat rekao

Autor:

Sport

06.10.2023

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Želim samo da ga čujem, da mi kaže da je dobro, a ne ovako šturo što dobijamo preko medija i od hladnih Holanđana, rekla je Ivana Cupać za naš portal.

RADOVAN NAM SE JOŠ NIJE JAVIO: Sestra Pankova EKSKLUZIVNO ZA REPUBLIKU otkrila šta im je advokat rekao

Foto: www.profimedia.rs

Radovan Pankov, fudbaler Legije iz Varšave uhapšen je u četvrtak uveče u Alkmaru i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 sati. Njega holandska policija tereti da je učestvovao u neredima posle meča, da je bio među igračima, među kojima je takođe uhapšeni kapiten Žosue, i članovima uprave poljskog kluba koji su se sukobili sa obezbeđenjem i da je njegova nesmotrena reakcija bila povod za burnu reakciju policije i hapšenje.

 

 

Navodno, on se sukobio sa jednim redarom kojeg je odgurnuo posle verbalnog duela u samoodbrani jer je ovaj nasrnuo na njega. Međutim, pripadnik obezbeđenja je pao, udario glavom o zid i čak slomio ruku u laktu, ali je i pored toga skočio i hteo da se baci na Pankova.

Ove informacije iz inostranih i domaćih medija su sve što zna i porodica Radovana Pankova. Njegova sestra Ivana Cupać je ekskluzivno za Republiku otkrila šta se dešava sa njenim bratom.

Foto: Instagram printscreen

Ivana Cupać

- Mi kao porodica ne znamo apsolutno ništa. Radovan nam se još nije javio! Sve što smo saznali je ono iz medija. Pročitali smo šta se navodno desilo i videli snimke na kojima mog brata uopšte nema. Kontaktirao nas je jedino advokat. Rekao nam je da je Radovan dobro i još neke šture protokolarne informacije. Kao i da tamo nije sam već da je u pritvoru i taj saigrač Portugalac. Ne znamo kada će mog brata da puste na slobodu kada je evidentno da ništa nije uradio - rekla nam je Ivana.

Prema njenim rečima, advokat je poručio da će jedini kanal komuniciranja biti preko kluba. Tačnije, da će policija i holandske sudske vlasti o svemu obavestiti Legiju, a onda klub dalje koga treba uključujući i porodicu Pankov.

- Holanđani su poprilično hladni i šturi na rečima. Njih ništa ne interesuje već se striktno drže nekakvih protokola. Kao da nama iz porodice nije dovoljno teško što nam je Radovan uhapšen. Čuli smo da je u redu, ali bismo voleli da ga čujemo bar na kratko. Želim samo da ga čujem da nam to i on kaže da je dobro, a ne ovako preko advokata - dodala je brižna sestra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading