VOJISLAV ŠEŠELJ EKSKLUZIVNO O RADOVANU PANKOVU: "Holanđani NE VOLE Srbe"!

Autor:

Sport

06.10.2023

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška situacija za srpskog fudbalera.

VOJISLAV ŠEŠELJ EKSKLUZIVNO O RADOVANU PANKOVU: "Holanđani NE VOLE Srbe"!

Foto: printscreen/TV Happy

Radovan Pankov prenoćio je u zatvoru u Alkmaru, a tamo će i ostati najmanje 48 sati! Njemu i kapitenu Legije iz Varšave Žosueu Peškeiri određno je policijsko zadržavanje kao da su najgori kriminalci, a u tom roku saslušaće ih nadležni tužilac i potom odlučiti o njihovoj daljoj sudbini.

Razlog za hapšenje Pankova je navodno učestvovanje u neredima posle meča drugog kola Lige konferencija između AZ Alkmara i poljskog kluba (1:0). Policija je šturo saopštila da su on i Portugalac uhapšeni zbog "zlostavljanja", ali nije detaljo objasnila o kakvom se tačno delu radi i za šta ih terete po njihovom zakonu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Radovan Pankov

 

Ovim povodom razgovarali smo sa srpskim političarem Vojislavom Šešeljem, koji je bio u zatvoru u Hagu, a  istakao je da Holanđani nikako ne vole Srbe i da imaju veoma loš odnos prema našem narodu. 


- Odnos Holanđana je veoma loš prema Srbima. Naši ljudi koji tamo padnu u zatvor ne provedu se dobro, nemaju dobar odnos prema nama. U sport se ne razumem mnogo, ali svkako da ga očekuje velika borba. Ja ne mogu da se požalim na tamošnju policiju, oni su bili dobri prema nama - rekao je Šešelj za naš portal Republika.rs

Ostaje da se vidi kako će se razvijati dalja situacija, a Pankovu sigrno nije lako trenutno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (2)

Loading
PREVARANT I MANIPULATOR

06.10.2023 18:41

A TEBE KAUBOJU NE VOLIMO U SRBIJI. PISTOLJDZIJO !

Prepotenko

07.10.2023 00:06

Ti si zlo SRBIJE , zapamti..